compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 21-9 t/m 27-9
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Speelweek 29: nieuw in de bios!

Speelweek 29: nieuw in de bios!

Er komen lekker veel films uit deze week, met veel grote titels. De film van de week is De GVR, de nieuwe Spielberg naar het boek van Roald Dahl.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

In de GVR wordt een weesmeisje ontvoerd door een reus: BFG is heel erg groot en erg vriendelijk. Samen maken ze een plan om de wereld te redden van mensenetende reuzen die BFG pesten omdat hij niet zo groot is.

Steven Spielberg hoeft als regisseur eigenlijk geen introductie meer. Met Jaws maakte hij zichzelf legendarisch.

Vergeet niet de recensie te lezen!

Voor de fans: Absolutely Fabulous: The Movie. Edina en Patsy leven nog altijd hun leven vol mode, drank en glamour. Als ze de schuld krijgen van een incident tijdens een fashionfeest vluchten ze naar de Franse Riviera om daar hun levenswijze door te zetten.

Deze film is een vervolg op de populaire TV-serie die begon in 1992. Die serie kwam weer voort uit een sketch uit de French & Saunders show.

Lees je ook onze recensie?

Dan Star Trek Beyond. De Enterprise is bezig aan een reis van vijf jaar om verre werelden te ontdekken. Als ze een tussenstop maken krijgen ze de vraag om een gestrand schip te redden in een nevel. Het blijkt een val te zijn en de crew strandt op een planeet.

Dit is de derde film in een nieuwe reeks Star Trek films. De eerste twee films werden geregisseerd door J.J. Abrams. Dit maal regisseert Justin Lin.

Meer zin in horror? Ga da naar Lights Out. Rebecca werd als kind geplaagd door een demon die zich manifesteerde als de lichten uit gingen. Nu ze uit huis uit is, is ze van hem verlost maar haar jongere broertje is nu de klos. Rebecca gaat de waarheid achter de demon achterhalen.

David F. Sandberg baseerde deze film op een korte film met dezelfde naam die hij maakte in 2013. Die korte film bekijk je hier!

Jason Bateman regisseert zichzelf en Nicole Kidman in The Family Fang. De ouders van Baxter en Annie werden beroemd door hun performance kunst. Jaren later zijn we opeens vermist. Baxter vermoed dat het een stunt van hun ouders is maar hij gaat met Annie naar hen op zoek om de familiebanden te herstellen.

Heaven On Earth is het vervolg op As It is In Heaven uit 2005. Na de dood van hun geliefde dirigent Daniel zijn de leden van een kerkkoor nog altijd even hecht. De pastoor vraagt of zangeres Lena de nieuwe dirigent wil zijn. Lena zit nog altijd vol verdriet maar ze zet door.

Suburra is een Italiaanse maffiafilm van de maker van Romanza Criminale. Aan de kust van Italië zijn er plannen voor een enorm bouwproject: het moet het Las Vegas van Italië worden. Er zijn veel partijen betrokken en iedereen wil zo'n groot mogelijk aandeel. De maffia is ook betrokken en al snel vallen er doden.

Kiki, el amor se hace is een vijfluik waarin vijf verschillende stellen worstelen met seks en liefde. Ieder stel heeft zo zijn eigen problemen met seks die ze proberen op te lossen in hun zoektocht naar liefde.

We sluiten af met La última tierra. Een man woont in een afgelegen plek in Paraguay waar hij zijn stervende vrouw verzorgd. In deze woordeloze film zien we in vierentwintig uur alle fasen van rouw voorbij komen waarbij de man houvast vindt in de handelingen die hij moet uitvoeren.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.