compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Glass Castle

The Glass Castle

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldAngstDrugs en alcoholmisbruik

biografie, drama, filmhuis

Pitch van The Glass Castle
Brie Larson (Jeannette Walls)
Brie Larson (Jeannette Walls)
Delen op facebook
The Glass Castle
Nederlandse première: 19-10-2017
Verenigde Staten, 2017, 127 min,
De familie van Jeannette is anders dan anderen: haar ouders zijn nomaden die van stad naar stad trekken. Als Jeanette eenmaal volwassen is, zet ze zich af tegen haar ouders en wil zo graag mogelijk normaal functioneren in de maatschappij.
trailer en bijzonderheden over The Glass Castle
Deze film is gebaseerd op het gelijknamige autobiografisch het boek van de echte Jeannette Walls: journalist en schrijver. Het boek stond vijf jaar lang in de New York Times bestseller lijst.
Aanloop van The Glass Castle
Jeanette Walls wordt gespeeld door Brie Larson, die een Oscar won voor haar rol in Room.
Onze recensie
**1/200

Recensie The Glass Castle

Max Greenfield als <i>Brian</i> en Brie Larson als <i>Jeannette Walls</i> in 'The Glass Castle'. Foto: Jake Giles Netter. , © 2017 Lions Gate Entertainment Inc. All Rights Reserved.
Short Term 12 betekende in 2013 de doorbraak van regisseur Destin Daniel Cretton en hoofdrolspeler Brie Larson. Vier jaar later verenigen ze hun krachten opnieuw, maar helaas met minder succes. ...lees de volledige recensie
BioscoopAgenda van The Glass Castle

The Glass Castle in de bioscoop

Wil je The Glass Castle zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De familie van Jeannette is anders dan anderen: haar ouders zijn nomaden die van stad naar stad trekken. Als Jeanette eenmaal volwassen is, zet ze zich af tegen haar ouders en wil zo graag mogelijk normaal functioneren.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
In The Glass Castle zien we Jeannette Walls (Brie Larson) opgroeien in een unieke familie met een kunstenares als moeder (Naomi Watts) en haar excentrieke vader (Woody Harrelson) die zijn kinderen een fantasiewereld belooft ter afleiding van hun armoede. Samen met haar broer en zussen leeft Jeanette een bewogen nomadenbestaan. Uiteindelijk weten ze zich een voor een te onttrekken aan hun overheersende ouders en vinden ze hun eigen weg. Beïnvloed door haar dysfunctionele en alcoholische vader besluit Jeannette met een vurige vastberadenheid om succesvol te worden op haar eigen manier.
The Glass Castle is gebaseerd op de memoires van schrijfster Jeannette Walls.