compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Tank Girl

Tank Girl

**1/200
Waardering: 2.3/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

actie, komedie, science fiction

Pitch van Tank Girl
2033. Sinds er een meteoriet op aarde is ingeslagen, is de wereld totaal veranderd. Superschurk Kesslee, het hoofd van Water&Power, heeft de wereld in zijn greep. Tank Girl - een meid met ballen en een tank - zal de slechterik met haar licht ontvlambare temperament en altijd de nodige granaten op zak wel eens een lesje leren.
Delen op facebook
Tank Girl
Nederlandse première: 2004
Verenigde Staten, 1995, 98 min,
bijzonderheden over Tank Girl
Amerikaanse verfilming van de gelijknamige Engelse cult-strip met Lori Petty in de hoofdrol. Enorm gehypte film met zeer uiteenlopende personages zoals Jet Girl en een bende half gemuteerde kangoeroes. De rebelse hoofdrolspeelster wordt gekenmerkt door talloze verschillende outfits en haarstijlen, haar rake opmerkingen en vele one-liners. Het simpele en ongeloofwaardige verhaal heeft veel weg van dat van een B-film. Gefilmd o.a. in de woestijn van White Sands, New Mexico en bij een mijn in de buurt van Tuscon, Arizona.
Aanloop van Tank Girl
Rachel Talalay regisseerde ook Ghost in the Machine.
BioscoopAgenda van Tank Girl

Tank Girl in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Tank Girl zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Het is 2033 en water is zeer schaars. Een moderne variant van Pippi Langkous met tank neemt het op tegen misdadige bewakers van het kostbare goed.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen