compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Luka

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst

Pitch van Luka

Luka filmstill

Luka filmstill

Delen op facebook
Luka
Nederlandse première: 14-9-2023
Armenië, België, Bulgarije, Italië, Nederland, 2023, 94 min,

In Luka wordt een ambitieuze jonge soldaat overgeplaatst naar de extreem afgelegen Fort Kairos, waar al eeuwen mannen wachten op een aanval. Er heerst een ijzeren discipline, maar wanneer eindelijk een aanval dreigt blijft er weinig van over.

Luka trailer en bijzonderheden

Een eigentijdse bewerking van Dino Buzzati's klassieke roman 'De Woestijn van de Tartaren’.

Trailer van LukaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Lukahttps://i1.ytimg.com/vi/HikNtljcIC4/hqdefault.jpg2023-07-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Jessica Hope Woodworth regisseerde eerder The Barefoot Emperor (2019), King of the Belgians (2016) en La cinquième saison (2012).

Jonas Smulders was eerder te zien in De Oost (2020), Drama Girl (2020), Paradise drifters (2020), Niemand in de stad (2018) en Broers (2017).

Luka - Bioscopen, Tijden & Tickets

Luka in de bioscoop

Wil je Luka zien? Koop of huur de film hier:De jonge ambitieuze soldaat Luka laat zich verplaatsen naar de afgelegen Fort Kairos - in de hoop om elite sluipschutter te worden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Luka, een jonge ambitieuze soldaat, vestigt zich in het legendarische Fort Kairos waar heldhaftige krijgers de overblijfselen van de beschaving verdedigen. Zijn hoop om als elite-sluipschutter te dienen blijkt ijdel wanneer hij wordt toegewezen aan de onderhoudsploeg en zich moet onderwerpen aan de strikte code van Kairos: gehoorzaamheid-uithoudingsvermogen-opoffering. Terwijl hij in rang opklimt, vindt Luka kracht en vreugde in zijn vriendschap met Konstantin, een raadselachtige radaringenieur, en Geronimo, een luchthartige soldaat. Geïnspireerd op Dino Buzatti’s geroemde boek 'De Woestijn van de Tartaren’, schept Jessica Woodworth (Khadak, Altiplano) met Luka een wereld in dreigend zwart-wit met onheilspellend sound design.

Productiemaatschappij: Art Fest, Beluga Tree, Bo Films, Krater Films, Palosanto Films, Volya Films

Cast & Regisseur

Nieuws over Luka