compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
Film van de week!
MENU

Madre

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Madre

Jules Porier (Jean) en Marta Nieto (Elena)

Jules Porier (Jean) en Marta Nieto (Elena)

Delen op facebook
Madre
Nederlandse première: 23-7-2020
Frankrijk, Spanje, 2019, 129 min,

In Madre krijgt Elena een telefoontje van haar zes-jarig zoontje die zijn vader kwijt is op een Franse strand. Tien jaar werkt Elena op het plek van de verdwijning in een strandtent. Ze lijkt eindelijk deze nare periode te kunnen afsluiten en dan ontmoet ze de tiener Jean die haar vermoeden aanwakkert dat hij misschien haar zoon is.

Bekijk bij:

CinemembermeJaneNETFLIXAmazon Prime Video

Madre trailer en bijzonderheden

De film is ontstaan vanuit een korte filmproject met dezelfde titel, regisseur en hoofdrolspeelster, die zelfs een Oscar won voor Beste Kortefilm.
De film won meerdere prijzen, Marta Nieto won de prijs voor beste actrice tijdens het Seville European Film Festival 2019.

Trailer van MadreBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Madrehttps://i1.ytimg.com/vi/B3N9Ov7QTIE/hqdefault.jpg2020-06-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Rodrigo Sorogoyenmaakte eerder Stockholm (2013), El Reino (2018) en Que Dios nos perdone (2016).
Actrice Marta Nieto is vooral bekend van haar tv-werk.

Madre - Bioscopen, Tijden & Tickets

Madre in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Madre zien? Koop of huur de film hier:


meJane Cinemember NETFLIX Amazon Prime Video

Tien jaar eerder verdween haar zoontje aan de Franse kust en Elena werkt daar nu in een strandtent. Dan ontmoet ze een tiener die haar vermoeden aanwakkert dat hij misschien haar zoon is.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Tien jaar zijn verstreken sinds de Spaanse Elena haar destijds zesjarige zoon Ivn voor het laatst sprak. Een verontrustend telefoontje van haar verdwaalde kind, helemaal alleen op een strand op zoek naar zijn vader. Sindsdien woont Elena op de plek waar Ivn toen was, aan de Franse kust. Ze runt er een strandtent en het lijkt of ze haar leven heeft opgepakt. Ze kijkt eindelijk weer vooruit. Tot ze op een dag de Franse tiener Jean tegenkomt die haar sterk doet denken aan haar zoon.

Productiemaatschappij: Amalur Pictures, Arcadia Motion Pictures, CAB, Canal+ France, Comunidad de Madrid, Indfilms 7, Instituto de la Cinematografa y de las Artes Audi, Le Pacte, Malvalanda, Movistar+, Noodles, Radio Televisin Espaola (RTVE), TeleMadrid