compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Manlife

****0
Waardering: 4/5

Pitch van Manlife

Delen op facebook
Manlife
Verenigde Staten, 2017, 94 min,

Al meer dan 80 jaar zet Merle Hayden zich in om leden te werven voor de utopische beweging Lawsonomy. Als tiener raakte hij verliefd op de beweging en verloor zijn jeugdliefde daardoor, nu krijgen ze een tweede kans, maar Lasonomy vult nog steeds de dagen van Hadden.

Manlife trailer en bijzonderheden

Lawsonomy is opgericht door vliegtuigpionier Alfred Lawson (1869–1954), die economische hervorming beoogt en een schoon, gemeenschappelijk leven voor de volgelingen.
Lawson begon zijn carrière als honkbalspeler en werd later manager, hij begon ook een aparte divisie die failliet ging. Hij wordt dor velen beschouwd als de bedenker van het passagiersvliegtuig. Zijn visionaire plannen kwamen vaak in conflict met de financiering van alle dag: waardoor hij geld steeds meer zag als een remmende factor in de menselijke ontwikkeling.
De film won de prijs voor beste speelfilm tijdens het Chicago Underground Film Festival 2017
en de speciale juryprijs tijdens het Milwaukee Film Festival 2017.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Ryan Sarnowski is vooral bekend van zijn eerste documentaire "Passing the Baton: The Joe Sims Milwaukee Striders Story" (2011).

Manlife - Bioscopen, Tijden & Tickets

Manlife in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Manlife zien? Koop of huur de film hier:Al meer dan 80 jaar zet Merle Hayden zich in om leden te werven voor de utopische beweging Lawsonomy. Opgericht door vliegtuigpionier Alfred Lawson.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Threshing Media

Cast & Regisseur