compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 19-11 t/m 25-11
Film van de week!
MENU

Meisje

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijden

Pitch

Muriel breekt met haar ouders, vaste vriend en het verstikkende dorpsleven om in Brussel haar onafhankelijkheid te gaan beproeven. Ze trekt in bij Laura, een vrouw met een chaotisch liefdesleven en een groeiend verlangen naar een kind. Muriels moeder leeft op afstand mee en herontdekt haar vergeten meisjesdroom.
Delen op facebook
Meisje
Nederlandse première: 6-3-2003
België, Nederland, 2002, 93 min,

bijzonderheden

Drie met elkaar verweven portretten van vrouwen op belangrijke momenten in hun leven. Elke leeftijd en elke situatie vraagt om een nieuwe interpretatie van de liefde en om een vernieuwing van de relatie met het eigen lichaam.
Speelfilmdebuut van regisseur Dorothée van den Berghe. Ze ontving op het Filmfestival van Locarno de jongerenprijs en een onderscheiding van de televisiezender Arte.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Recensies van Meisje

Meisje - Bioscopen, Tijden & Tickets

Meisje in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Meisje zien? Koop of huur de film hier:Het verhaal van drie vrouwen op een keerpunt in hun leven. Hun levens kruisen en beïnvloeden elkaar om tenslotte in één turbulente avond samen te vallen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: K-Star, K2 SA, Motel Films