compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Mektoub, My Love: Canto Uno

Mektoub, My Love: Canto Uno

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarSeksGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

drama, filmhuis, romantiek

Pitch van Mektoub, My Love: Canto Uno
Lou Luttiau (Céline)
Lou Luttiau (Céline)
Delen op facebook
Mektoub, My Love: Canto Uno
Nederlandse première: 19-7-2018
Frankrijk, Italië, 2017, 175 min,
Amin is een scenarioschrijver die gaat werken in zijn huis aan de Middellandse Zee. Daar wordt hij verliefd op Jasmine. Ook vindt hij een producer die zijn film wil financieren. Dan wordt de vrouw van de producer verliefd op hem en Amin moet kiezen tussen haar, zijn vriendin en zijn carrière.
trailer en bijzonderheden over Mektoub, My Love: Canto Uno
Abdellatif Kechiche heeft aangekondigd om zijn Gouden Palm en meerdere spullen uit La Vie D'Adele te verkopen om deze film te kunnen financieren.
Aanloop van Mektoub, My Love: Canto Uno
Abdellatif Kechiche maakte eerder de film La vie d'Adèle, waar hij een Gouden Palm voor won op het filmfestival van Cannes.
BioscoopAgenda van Mektoub, My Love: Canto Uno

Mektoub, My Love: Canto Uno in de bioscoop

Wil je Mektoub, My Love: Canto Uno zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Amin is een scenarioschrijver die gaat werken in zijn huis aan de Middellandse Zee. Daar wordt hij verliefd op Jasmine. Ook vindt hij een producer die zijn film wil financieren. Van de maker van La Vie D'Adele.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Het is 1994. Amin hoopt als scenarioschrijver een bestaan op te kunnen bouwen in Parijs. Maar in de zomer keert hij terug naar Sète in het zuiden van Frankrijk om vakantie te vieren met zijn familie en jeugdvrienden. In het gezelschap van zijn neef Tony en beste vriendin Ophélie slijten ze de dagen in het Tunesische restaurant van de familie, de kroegen in de buurt en op het strand waar de vakantievierende meisjes te vinden zijn. Vakantieliefdes, drank en hormonen stuwen de dagen voort. Amin is gefascineerd door de verliefdheid en het bedrog van zijn vrienden en observeert de passie van een zomer waarin hij zijn eigen bestemming nog niet vindt. Zijn zoektocht is echter begonnen...
Mektoub, My Love: Canto Uno is de nieuwe film van Abellatif Kechiche, die voor zijn vorige film La vie d'Adèle de Gouden Palm won op het Cannes Filmfestival.