compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 09 4-3 t/m 10-3
Film van de week!
MENU

Mektoub, My Love: Canto Uno

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarSeksGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Mektoub, My Love: Canto Uno

Lou Luttiau (Céline)

Lou Luttiau (Céline)

Delen op facebook
Mektoub, My Love: Canto Uno
Nederlandse première: 19-7-2018
Frankrijk, Italië, 2017, 175 min,

Amin is een scenarioschrijver die gaat werken in zijn huis aan de Middellandse Zee. Daar wordt hij verliefd op Jasmine. Ook vindt hij een producer die zijn film wil financieren. Dan wordt de vrouw van de producer verliefd op hem en Amin moet kiezen tussen haar, zijn vriendin en zijn carrière.

Bekijk bij:

Cinemember

Mektoub, My Love: Canto Uno trailer en bijzonderheden

Abdellatif Kechiche heeft aangekondigd om zijn Gouden Palm en meerdere spullen uit La Vie D'Adele te verkopen om deze film te kunnen financieren.

Trailer van Mektoub, My Love: Canto UnoBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Mektoub, My Love: Canto Unohttps://i1.ytimg.com/vi/FUUlqDTQ4Cs/hqdefault.jpg2018-06-07
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Abdellatif Kechiche maakte eerder de film La vie d'Adèle, waar hij een Gouden Palm voor won op het filmfestival van Cannes.

Mektoub, My Love: Canto Uno - Bioscopen, Tijden & Tickets

Mektoub, My Love: Canto Uno in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Mektoub, My Love: Canto Uno zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Amin is een scenarioschrijver die gaat werken in zijn huis aan de Middellandse Zee. Daar wordt hij verliefd op Jasmine. Ook vindt hij een producer die zijn film wil financieren. Van de maker van La Vie D'Adele.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Het is 1994. Amin hoopt als scenarioschrijver een bestaan op te kunnen bouwen in Parijs. Maar in de zomer keert hij terug naar Sète in het zuiden van Frankrijk om vakantie te vieren met zijn familie en jeugdvrienden. In het gezelschap van zijn neef Tony en beste vriendin Ophélie slijten ze de dagen in het Tunesische restaurant van de familie, de kroegen in de buurt en op het strand waar de vakantievierende meisjes te vinden zijn. Vakantieliefdes, drank en hormonen stuwen de dagen voort. Amin is gefascineerd door de verliefdheid en het bedrog van zijn vrienden en observeert de passie van een zomer waarin hij zijn eigen bestemming nog niet vindt. Zijn zoektocht is echter begonnen...
Mektoub, My Love: Canto Uno is de nieuwe film van Abellatif Kechiche, die voor zijn vorige film La vie d'Adèle de Gouden Palm won op het Cannes Filmfestival.

Productiemaatschappij: Bianca Film, France 2 Cinéma, Good Films, Pathé, Quat'sous Films