compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 15-4 t/m 21-4
Film van de week!
MENU

Mi Vida Sin Mi

****0
Waardering: 4/5

My Life Without Me

Voor alle leeftijden

Pitch

Ann woont met haar man en twee kinderen in een trailer. Wanneer ze ontdekt dat ze borstkanker heeft en nog maar twee maanden te leven, stelt ze een lijst op met dingen die ze nog wil doen. Ze regelt ondertussen het gezinsleven en wordt verliefd...
Delen op facebook
Mi Vida Sin Mi
Nederlandse première: 2-10-2003
Canada, Spanje, 2003, 106 min,

bijzonderheden

Gebaseerd op het boek 'Pretending the Bed is a Raft' van Nanci Kincaid. Winnaar van de 'filmhuisprijs' tijdens het Internationale Filmfestival van Berlijn en de 'Golden Wave' (Scott Speedman) op het Bordeaux International Festival of Women in Cinema (2003).

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Isabel Coixet (Barcelona, 1962) regisseerde eerder ook "Demasiado viejo para morir joven" (1988), Cosas que nunca te dije (1996) en A los que aman (1998).

Recensies van Mi Vida Sin Mi

Mi Vida Sin Mi - Bioscopen, Tijden & Tickets

Mi Vida Sin Mi in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Mi Vida Sin Mi zien? Koop of huur de film hier:Een jonge moeder ontdekt dat ze borstkanker heeft en nog maar twee maanden te leven. Ze stelt een lijst op met dingen die ze nog wil doen, regelt het gezinsleven en wordt verliefd...Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: El Deseo S.A., Milestones Productions Inc., My Life Productions Inc., SLU

Cast & Regisseur