compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 14-3 t/m 20-3
Film van de week!
MENU

Misfit 2

De Misfit-squad is terug!

Voor alle leeftijdenAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Misfit 2

Misfit 2 filmstill

Misfit 2 filmstill

Delen op facebook
Misfit 2
Nederlandse première: 25-9-2019
Nederland, 2019, 81 min,

Julia keert terug uit de VS voor het nieuwe schooljaar. Ze mag met Nick meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd. Maar dan switcht Nick van school. Julia moet gaan samenwerken met haar aartsrivaal om de Battle of the Schools te winnen.

Bekijk bij:

videolandNETFLIXAmazon Prime Video

Misfit 2 trailer en bijzonderheden

Veel bekende Nederlandse Youtubers spelen mee in de film zoals Gio Latooy, Sterre Koning en Stefan de Vries. De films Misfit 1 en 2 zijn alleen maar in weekenden en school vakanties gefilmd.

Trailer van Misfit 2Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Misfit 2https://i1.ytimg.com/vi/7eXrhVQZrjw/hqdefault.jpg2019-08-07
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De hoofdpersoon Julia wordt gespeeld door Djamila, zij is ook wel bekend van haar Youtube kanaal ''MeisjeDjamila'' met 1,2 miljoen abonnees. Ook de acteur Niek Roozen speelt in beide films, Niek is vooral bekend van de Nederlandse serie "Brugklas" en de film Verliefd op Cuba

Misfit 2 - Bioscopen, Tijden & Tickets

Misfit 2 in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Misfit 2 zien? Koop of huur de film hier:


videoland NETFLIX Amazon Prime Video

Julia (Djamila) keert terug uit de VS voor het nieuwe schooljaar. Ze mag met Nick (Niek Roozen) meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd. Maar dan switcht Nick van school. Julia moet gaan samenwerken met haar aartsrivaal.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De Misfit-squad is terug!

Nadat Julia (Djamila) terugkomt uit Amerika voor het nieuwe schooljaar mag ze samen met Nick (Niek Roozen) meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd: een droom die uitkomt. Maar wanneer Nick onverwacht van school switcht wordt hij helemaal ingepakt door multitalent Babette (Tinne Oltmans), die hem zelfs overtuigt om samen met haar een nummer op te nemen. Om Nick terug te halen én de Battle of the Schools te winnen zit er niks anders op voor Julia en haar Misfit-squad dan samen te werken met hun eeuwige rivalen: de VIP squad!

Productiemaatschappij: NewBe

Cast & Regisseur

Nieuws over Misfit 2