compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Miss Marx

Pitch van Miss Marx

Patrick Kennedy (Edward Aveling) en Romola Garai (Eleanor Marx)

Patrick Kennedy (Edward Aveling) en Romola Garai (Eleanor Marx)

Delen op facebook
Miss Marx
België, Italië, 2020, 107 min,

In Miss Marx is Eleanor — de jongste dochter van Karl Marx — een van de eerste vrouwen die de thema's feminisme en socialisme met elkaar verbindt. Ze neemt deel aan de arbeidersstrijd en strijd voor vrouwenrechten en de afschaffing van kinderarbeid. In 1883 ontmoet ze Edward Aveling en haar leven wordt verpletterd door een hartstochtelijk maar tragisch liefdesverhaal.

Miss Marx trailer

Trailer van Miss MarxBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Miss Marxhttps://i1.ytimg.com/vi/DDMeV4TIPtI/hqdefault.jpg2021-11-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Miss Marx - Bioscopen, Tijden & Tickets

Miss Marx in de bioscoop

Wil je Miss Marx zien? Koop of huur de film hier:



Eleanor is de jongste dochter van Karl Marx. Ze neemt deel aan de arbeidersstrijd en strijd voor vrouwenrechten en de afschaffing van kinderarbeid. Ze ontmoet Edward Aveling en ze belandt in een hartstochtelijk en tragisch liefdesverhaal.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: BE TV (in coproduction with), Casa Kafka Pictures Movie Tax Shelter Empowered by, Centre du Cinéma et de l'Audiovisuel de la Fédérat, Fonds Eurimages du Conseil de l'Europe (support), Ministero dei Beni e delle Attività Culturali e de, Rai Cinema, Regione Lazio (support), Regione Piemonte (support), Tarantula, The tax shelter of the Belgian Federal Government , Vivo Film, VOO, Wallimage (support)

Cast & Regisseur