compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 05 2-2 t/m 8-2
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Romola Garai

Romola Garai

Romola Garai: films

 

Biografie van Romola Garai

Hoewel Romola Garai oorspronkelijk van plan was om alleen te studeren, besloot zij al snel om daarnaast tijdens de zomervakanties te acteren. Voordat haar eerste speelfilm verscheen, was Garai te zien in verschillende tv-films en een tv-serie.

In 2002 maakte zij haar filmdebuut met de film Nicholas Nickleby. Een jaar later volgde I Capture the Castle; hiervoor ontving Garai een nominatie voor een Most Promising Newcomer award van de British Independent Film Awards.

Inmiddels verscheen Garai in films als: Dirty Dancing: Havana Nights (2004); Vanity Fair (2004), met Reese Witherspoon; Scoop (2006), met Scarlett Johansson, Hugh Jackman en Woody Allen; As You Like It (2006), met Alfred Molina, en Amazing Grace (2006), met Michael Gambon.

In 2007 verschijnt Garai samen met Keira Knightley en James McAvoy in de film Atonement. Garai en McAvoy werkten eerder samen in de film "Rory O'Shea Was Here" (2004).

Trivia over Romola Garai

Romola Garai's achternaam is Hongaars en wordt uitgesproken als 'Garry'.
Laatste filmnieuws

Romola Garai Feiten

Romola Garai in Miss Marx
acteur, stemacteur
Geboren 1-7-1982
In 2002 maakte Romola Garai haar filmdebuut met de film Nicholas Nickleby. Inmiddels verscheen Garai in films als Dirty Dancing: Havana Nights, Vanity Fair, Scoop, As You Like It, Amazing Grace en Atonement.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

79 films in Groningen deze week

79 films in Groningen deze week79 films zijn te zien in Groningen deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl