compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 22-4 t/m 28-4
Film van de week!
MENU

Mortal Kombat

Pitch van Mortal Kombat

Mortal Kombat filmstill

Mortal Kombat filmstill

Delen op facebook
Mortal Kombat
Australië, Verenigde Staten, 2021,

New Line Cinema presenteert Mortal Kombat, een spectaculaire nieuwe actie-avonturenfilm die gebaseerd is op de succesvolle videogames – het onlangs uitgebrachte Mortal Kombat 11 kende de meest succesvolle release uit de hele serie.

Bekijk bij:

NETFLIX

Mortal Kombat trailer

Trailer van Mortal KombatBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Mortal Kombathttps://i1.ytimg.com/vi/E-V3_7kCzo4/hqdefault.jpg2021-02-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Film is vooraf gegaan door Mortal Kombat (1995) en Mortal Kombat - Annihilation (1998).

Synopsis distributeur

Cole Young verdient zijn geld als MMA-vechter. Hij is zich niet bewust van zijn afkomst en weet dan ook niet waarom Outworld’s keizer Shang Tsung zijn beste vechter Sub-Zero, een Cryomancer uit een andere wereld, achter Cole aan heeft gestuurd. Omdat hij bang is dat zijn familie gevaar loopt, gaat Cole op zoek naar Sonya Blade. Hij wordt hierbij geholpen door Jax, een majoor van de Special Forces die hetzelfde drakenteken op zijn lijf heeft als waar Cole mee geboren is. Zijn zoektocht leidt hem naar Lord Raiden, een Elder God en de beschermer van Earthrealm, wiens tempel een toevluchtsoord is voor ieder die het teken draagt. Hier traint Cole met ervaren strijders Liu Kang, Kung Lao en huurling Kano. Samen met de sterkste vechters op aarde moet hij het opnemen tegen hun vijanden uit Outworld in een strijd om het universum. Cole zal tot het uiterste gedreven moeten worden om zijn arcana te vinden, de enorme kracht die in zijn ziel verborgen zit. Kan hij daarmee zijn familie redden en Outworld voorgoed tegenhouden?

Productiemaatschappij: Atomic Monster, Broken Road Productions, NetherRealm Studios, New Line Cinema, Warner Bros.

Cast & Regisseur

Chin Han

Shang Tsung
Hiroyuki Sanada

Hanzo Hasashi / Scorpion
Joe Taslim

Bi-Han / Sub-Zero
Mehcad Brooks

Major Jackson 'Jax' Briggs
Simon McQuoid

Regisseur