compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

Mortal Kombat

***00
Waardering: 3/5

Pitch van Mortal Kombat

Max Huang (Kung Lao) en Ludi Lin (Liu Kang)

Max Huang (Kung Lao) en Ludi Lin (Liu Kang)

Delen op facebook
Mortal Kombat
Australië, Verenigde Staten, 2021, 110 min,

In Mortal Kombat neemt prijsvechter Cole Young het op zich om de beste aardse vechters om zich te verzamelen. Hij draagt sinds zijn geboorte het drakenteken en voelt dat hij ergens voor uitverkoren is. Dan ontdekt hij dat het universum inzet is van een sinister plan van Outworld. Er volgen epische gevechten tussen het goed en het kwaad.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIXAmazon Prime Video

Mortal Kombat trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op het video-spel met dezelfde titel.
Eerste Mortal Kombat-film waarin Raiden wordt gespeeld door een Aziatische acteur, de Japanse Tadanobu Asano, eerder ging die rol naar de Fransman / Amerikaan Christopher Lambert in Mortal Kombat (1995) en de Amerikaan James Remar in Mortal Kombat - Annihilation (1997).

Trailer van Mortal KombatBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Mortal Kombathttps://i1.ytimg.com/vi/E-V3_7kCzo4/hqdefault.jpg2021-02-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Film is vooraf gegaan door Mortal Kombat (1995) en Mortal Kombat - Annihilation (1998).
Lewis Tan was eerder te zien in Den of Thieves (2018) en Olympus Has Fallen (2013).

Mortal Kombat - Bioscopen, Tijden & Tickets

Mortal Kombat in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Mortal Kombat zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX Amazon Prime Video

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Beroepsvechter Cole Young (Lewis Tan) gaat op zoek naar de aardse kampioenen om het op te nemen tegen de vijanden van Outworld, met als inzet het universum.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

New Line Cinema presenteert Mortal Kombat, een spectaculaire nieuwe actie-avonturenfilm die gebaseerd is op de succesvolle videogames – het onlangs uitgebrachte Mortal Kombat 11 kende de meest succesvolle release uit de hele serie.

Cole Young verdient zijn geld als MMA-vechter. Hij is zich niet bewust van zijn afkomst en weet dan ook niet waarom Outworld’s keizer Shang Tsung zijn beste vechter Sub-Zero, een Cryomancer uit een andere wereld, achter Cole aan heeft gestuurd. Omdat hij bang is dat zijn familie gevaar loopt, gaat Cole op zoek naar Sonya Blade. Hij wordt hierbij geholpen door Jax, een majoor van de Special Forces die hetzelfde drakenteken op zijn lijf heeft als waar Cole mee geboren is. Zijn zoektocht leidt hem naar Lord Raiden, een Elder God en de beschermer van Earthrealm, wiens tempel een toevluchtsoord is voor ieder die het teken draagt. Hier traint Cole met ervaren strijders Liu Kang, Kung Lao en huurling Kano. Samen met de sterkste vechters op aarde moet hij het opnemen tegen hun vijanden uit Outworld in een strijd om het universum. Cole zal tot het uiterste gedreven moeten worden om zijn arcana te vinden, de enorme kracht die in zijn ziel verborgen zit. Kan hij daarmee zijn familie redden en Outworld voorgoed tegenhouden?

Productiemaatschappij: Atomic Monster, Broken Road Productions, NetherRealm Studios, New Line Cinema, Warner Bros.

Cast & Regisseur

Lewis Tan

Cole Young
Jessica McNamee

Sonya Blade
Tadanobu Asano

Lord Raiden
Chin Han

Shang Tsung
Simon McQuoid

Regisseur

Nieuws over Mortal Kombat