compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Mustang

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDiscriminatieAngst

Pitch van Mustang

Mustang filmstill

Mustang filmstill

Delen op facebook
Mustang
Nederlandse première: 1-10-2015
Duitsland, Frankrijk, Qatar, Turkije, 2015, 97 min,

In het warme noorden van Turkije lopen vijf zussen samen naar huis. Ze komen een paar jongens tegen en raken verwikkeld in een uitbundig maar onschuldig watergevecht. Die ene uitspatting verandert hun leven volkomen. De gehele gemeenschap waarin ze wonen, inclusief hun ouders, zien de actie als immoreel en afgrijselijk en verdenken de meisjes van ergere praktijken. Terwijl hun wereld steeds kleiner wordt gemaakt, vechten de zussen voor hun vrijheid.

Bekijk bij:

Cinemember

Mustang trailer en bijzonderheden

Mustang is de eerste lange speelfilm voor regisseur Deniz Gamze Ergüven. Zij regiseerde eerder twee korte films.

Trailer van MustangBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Mustanghttps://i1.ytimg.com/vi/myW9KtGw8sA/hqdefault.jpg2015-07-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Deniz Gamze Ergüven ontving voor Mustang niet minder dan drie prijzen tijdens het Filmfestival van Cannes in 2015: de Label Europa Cinemas prijs, de Golden Camera en de Queer Palm.

Mustang - Bioscopen, Tijden & Tickets

Mustang in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Bam Film, Canal+, CG Cinéma, Ciné+, Eurimages, Kinology, Uhlandfilm, Vistamar Filmproduktion, ZDF/Arte

Nieuws over Mustang