compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Nachtwacht: Het Duistere Hart

**1/200
Waardering: 2.5/5
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst

Pitch van Nachtwacht: Het Duistere Hart

Nachtwacht: Het Duistere Hart filmstill

Nachtwacht: Het Duistere Hart filmstill

Delen op facebook
Nachtwacht: Het Duistere Hart
Nederlandse première: 18-12-2019
België, 2019, 99 min,

Tot ieders verwondering wordt Keelin aangeduid als nieuwe koningin. De Nachtwacht is nog niet van haar verbazing bekomen wanneer Keelin wordt ontvoerd door Wilko. Vlad en Vega geloven in de onschuld van Wilko en besluiten uit te zoeken wat er aan de hand is. Ondertussen maakt de voodoomagiër Volac plannen om alle wezens die ooit door de Nachtwacht zijn weggestuurd te bevrijden uit de duistere gevangenis in de Onderwereld.

Bekijk bij:

meJane

Nachtwacht: Het Duistere Hart trailer en bijzonderheden

Het is een productie van de Belgische Ketnet en Studio 100.

Trailer van Nachtwacht: Het Duistere HartBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Nachtwacht: Het Duistere Harthttps://i1.ytimg.com/vi/vJm8btypImE/hqdefault.jpg2019-11-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Thijs Boermans maakt een deel uit van de film. Je kunt hem ook kennen van de film Vals (2019) en De Held (2016). Maar ook Sven De Ridder is te zien in de film. Hij is vooral bekend van de films Torpedo (2019) en Bowling Balls (2014).

Nachtwacht: Het Duistere Hart - Bioscopen, Tijden & Tickets

Nachtwacht: Het Duistere Hart in de bioscoop

Wil je Nachtwacht: Het Duistere Hart zien? Koop of huur de film hier:


meJane

De Nachtwacht heeft het nog nooit zo zwaar te verduren gehad. Kunnen ze alle problemen die op het pad zijn gekomen oplossen?Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Keelin, Vlad en Wilko zijn uitgenodigd voor de Kristalceremonie in het Elfenrijk. Tijdens die plechtigheid zal het Elfenkristal normaal gezien een van de Raadgevers van Koningin Melisande aanwijzen om haar op te volgen. Maar tot ieders verwondering wordt Keelin aangeduid als nieuwe koningin. De Nachtwacht is nog niet van haar verbazing bekomen wanneer Keelin wordt ontvoerd door Wilko. Vlad en Vega geloven in de onschuld van Wilko en besluiten uit te zoeken wat er aan de hand is. Ondertussen maakt de voodoomagiër Volac plannen om alle wezens die ooit door de Nachtwacht zijn weggestuurd te bevrijden uit de duistere gevangenis in de Onderwereld. De Nachtwacht heeft het nog nooit zo zwaar te verduren gehad. Kunnen ze de onschuld van Wilko bewijzen? Lukt het hen om Keelin terug te vinden? En slagen ze erin het duivelse plan van Volac te dwarsbomen?

Productiemaatschappij: Ketnet, Studio 100

Cast & Regisseur