compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 19-11 t/m 25-11
Film van de week!
MENU

Narradores de Javé

****0
Waardering: 4/5

Pitch

Een Braziliaans plaatsje dreigt te verdwijnen na het besluit om er een stuwdam aan te leggen. Om dit te voorkomen, moeten de bewoners voor hun dorp een belangrijke historie bij elkaar verzinnen. De fantasie van de dorpsvertellers wordt aangesproken en al snel ontstaat er onder de dorpelingen een driftige poëtische strijd.
Delen op facebook
Narradores de Javé
Brazilië, Frankrijk, 2003, 100 min,

bijzonderheden

Winnaar van het Brussels International Independent Film Festival en genomineerd voor een Tiger Award op het IFFR (2003).

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Eliane Caffé (1962) studeerde psychologie aan de katholieke universiteit van Sao Paolo en behaalde in 1992 haar doctoraal aan het instituut voor kunsttheorie en -esthetica in Madrid. Ze regisseerde ook "Caligrama" (1996) en "Kenoma" (1998).

Narradores de Javé - Bioscopen, Tijden & Tickets

Narradores de Javé in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Narradores de Javé zien? Koop of huur de film hier:Een Braziliaans stadje dreigt te verdwijnen na het besluit om er een stuwdam aan te leggen. Om dit te voorkomen, moeten de bewoners een belangrijke historie bij elkaar verzinnen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Bananeira Filmes, Gullane Filmes, Laterit Productions, Riofilmes

Cast & Regisseur