compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 15-8 t/m 21-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Narradores de Javé

Narradores de Javé

****0
Waardering: 4/5

drama, filmhuis

Pitch van Narradores de Javé
Een Braziliaans plaatsje dreigt te verdwijnen na het besluit om er een stuwdam aan te leggen. Om dit te voorkomen, moeten de bewoners voor hun dorp een belangrijke historie bij elkaar verzinnen. De fantasie van de dorpsvertellers wordt aangesproken en al snel ontstaat er onder de dorpelingen een driftige poëtische strijd.
Delen op facebook
Narradores de Javé
Brazilië, Frankrijk, 2003, 100 min,
bijzonderheden over Narradores de Javé
Winnaar van het Brussels International Independent Film Festival en genomineerd voor een Tiger Award op het IFFR (2003).
Aanloop van Narradores de Javé
Eliane Caffé (1962) studeerde psychologie aan de katholieke universiteit van Sao Paolo en behaalde in 1992 haar doctoraal aan het instituut voor kunsttheorie en -esthetica in Madrid. Ze regisseerde ook "Caligrama" (1996) en "Kenoma" (1998).
BioscoopAgenda van Narradores de Javé

Narradores de Javé in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Narradores de Javé zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een Braziliaans stadje dreigt te verdwijnen na het besluit om er een stuwdam aan te leggen. Om dit te voorkomen, moeten de bewoners een belangrijke historie bij elkaar verzinnen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen