compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Nata per te

Voor alle leeftijden

Pitch van Nata per te

Pierluigi Gigante (Luca Trapanese) en Alessandro Piavani (Lorenzo)

Pierluigi Gigante (Luca Trapanese) en Alessandro Piavani (Lorenzo)

Delen op facebook
Nata per te
Nederlandse première: 20-6-2024
Italië, 2023, 113 min,

In Nata per te besluit Luca � een alleenstaande katholieke man en homoseksueel � in 2017 Alba te adopteren, een kind met het syndroom van Down dat kort na de geboorte in het ziekenhuis was achtergelaten. Dertig heteroseksuele gezinnen wezen haar af voordat de rechtbank besloot haar aan hem toe te vertrouwen: samen met hem werd in Italië het wettelijke pleegzorgregister voor alleenstaanden ingehuldigd. Maar het was geen liefdadigheidsgebaar: hij wilde gewoon een gezin.

Nata per te trailer en bijzonderheden

Een verfilming van het gelijknamige boek, uitgegeven door Einaudi.

Luca was in feite het eerste geval in Italië waarbij een alleenstaande homoseksuele persoon erin slaagde een dochter te adopteren.

Trailer van Nata per teBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Nata per tehttps://i1.ytimg.com/vi/DCO41baMZiU/hqdefault.jpg2024-03-25
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Nata per te - Bioscopen, Tijden & Tickets

Nata per te in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Ontroerend en waargebeurd verhaal van de alleenstaande Luca die een babytje wil adopteren, maar moet opboksen tegen de starre rechterlijke regels.

Ontroerend en waargebeurd verhaal. Het is 2017 en de rechtbank in Napels is op zoek naar een gezin voor het babymeisje Alba die vanaf haar geboorte in het ziekenhuis werd achtergelaten. Luca is een alleenstaande man met een sterk verlangen naar vaderschap en vecht om de voogdij over Alba te verkrijgen

Productiemaatschappij: Cattleya

Cast & Regisseur

Barbora Bobulova

Livia Gianfelici
Iaia Forte

Antonia
Teresa Saponangelo

Teresa Ranieri
Liliana Bottone

Assistente Sociale
Fabio Mollo

Regisseur