compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Never Gonna Snow Again

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van Never Gonna Snow Again

Alec Utgoff (Zenia)

Alec Utgoff (Zenia)

Delen op facebook
Never Gonna Snow Again
Nederlandse première: 21-10-2021
Duitsland, Polen, 2020, 113 min,

Op een grijze, mistige ochtend in een Oost-Europese stad verschijnt een mysterieus persoon, die in een omheinde gemeenschap aan de slag gaat als masseur. De identieke huizen worden allen bewoond door de welgestelde hogere klasse, die ondanks hun rijkdom met verdriet en innerlijke leegte rondlopen...

Bekijk bij:

meJane

Never Gonna Snow Again trailer

Trailer van Never Gonna Snow AgainBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Never Gonna Snow Againhttps://i1.ytimg.com/vi/P3cwmabdyuY/hqdefault.jpg2021-09-07
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Never Gonna Snow Again - Bioscopen, Tijden & Tickets

Never Gonna Snow Again in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Never Gonna Snow Again zien? Koop of huur de film hier:


meJane


Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Op een grijze, mistige ochtend in een Oost-Europese stad verschijnt een mysterieus persoon, die in een omheinde gemeenschap aan de slag gaat als masseur. De identieke huizen worden allen bewoond door de welgestelde hogere klasse, die ondanks hun rijkdom met verdriet en innerlijke leegte rondlopen. De masseur biedt hen troost met zijn handen die genezen en zijn ogen die de zielen van deze eenzame bewoners doordringen. Voor hen klinkt zijn Russische accent als het lied van het verleden, een vredige melodie uit hun kindertijd, toen de wereld een veiligere plek was. Hij heet Zhenia en verandert hun leven.

Productiemaatschappij: Amsterdam Post Lab (co-financed by), Arte (in association with), Bayerischer Rundfunk (BR) (co-production), Cinecopro Award (co-financed by), Deutscher Filmfrderfonds (DFFF) (co-financed by), DI Factory (co-production), Film- und Medienstiftung NRW (co-financed by), Kino Swiat (co-production), Lava Films (produced by), Match Factory Productions (produced by), Maziowiecki Fundusz Filmowy (co-production), Medienboard Berlin-Brandenburg (co-financed by), Polski Instytut Sztuki Filmowej (co-financed by), Polsko-Niemiecki Fundusz Filmowy (co-financed by), Warszawski Fundusz Filmowy (co-production)

Cast & Regisseur