compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
Film van de week!
MENU

Noah's Ark

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarAngst

Pitch van Noah's Ark

Noah's Ark filmstill

Noah's Ark filmstill

Delen op facebook
Noah's Ark
Nederlandse première: 14-2-2024
Brazilië, India, 2024, 96 min,

In Noah's Ark horen de twee vrienden Vini — een charismatische dichter met vreselijke plankenkoorts — en Tito — een getalenteerde en charmante gitarist dat als de regen komt, wordt slechts één mannetje en één vrouwtje van elke soort toegelaten op de ark van Noach. Ze verzinnen een list om toch mee te kunnen gaan, maar hebben de hulp nodig van een kakkerlak en heel veel geluk nodig.

Noah's Ark trailer

Trailer van Noah's ArkBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Noah's Arkhttps://i1.ytimg.com/vi/R5TeySjG1Hs/hqdefault.jpg2024-01-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Co-regisseur Sérgio Machado werkte eerder mee aan de film The Violin Teacher (2015), The Invisible Collection (2012) en Cidade Baixa (2005).

Noah's Ark - Bioscopen, Tijden & Tickets

Noah's Ark in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Noah's Ark zien? Koop of huur de film hier:Een paar muizen proberen aan boord van de ark van Noach te komen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Vini en Tom, twee vrolijke muizen, vangen per ongeluk een gesprek op waarin Noach de taak krijgt om slechts één koppel van elke diersoort in zijn ark te verwelkomen. De avontuurlijke muizen slaan hun pootjes ineen en bedenken een plan om stiekem de ark binnen te glippen. Beestenboel aan Boord is een avontuurlijk en spannend verhaal voor het hele gezin waarin samenwerking en muziek als wapens dienen tegen de grotere dieren die de dienst uitmaken. Een vrolijke film voor de jonge ontdekkingsreizigers!

Productiemaatschappij: Globo Filmes, Gullane, NIP, Symbiosys Technologies, VideoFilmes

Cast & Regisseur