compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Nudo mixteco

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch van Nudo mixteco

Nudo mixteco filmstill

Nudo mixteco filmstill

Delen op facebook
Nudo mixteco
Nederlandse première: 9-6-2022
Mexico, 2021, 91 min,

In Nudo mixteco wonen Chabela, Maria en Toña in een Mexicaans/VS grensstadje, waar ze hun eigen seksualiteit onder ogen moeten zien. Hun verhalen raken en overlappen elkaar, maar kennen gezamenlijkheden die toch leiden naar verschillende toekomsten.

Nudo mixteco trailer en bijzonderheden

De film won drie prijzen als opkomende filmmaker voor regisseur Ángeles Cruz tijdens de festivals Cleveland International Film Festival 2022, Minneapolis St. Paul International Film Festival 2021 en San Francisco International Film Festival 2021.

Trailer van Nudo mixtecoBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Nudo mixtecohttps://i1.ytimg.com/vi/RuYdZMkiEvo/hqdefault.jpg2022-03-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van regisseur Ángeles Cruz.

Nudo mixteco - Bioscopen, Tijden & Tickets

Nudo mixteco in de bioscoop

Wil je Nudo mixteco zien? Koop of huur de film hier:Chabela, Maria en Toña wonen in een Mexicaans grensstadje, waar ze hun eigen seksualiteit onder ogen moeten zien.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Met dit indrukwekkende speelfilmdebuut onderzoekt regisseur Ángeles Cruz de impact van migratie en de moeilijkheden waarmee vrouwen worden geconfronteerd in een traditionele leefgemeenschap. Een fascinerend portret van een modern landelijk Mexico dat nog steeds in het verleden leeft.

Drie afzonderlijke verhalen raken elkaar telkens een kort ogenblik en rijgen zich zo aaneen tot een mozaïekvertelling, die een bijzonder beeld schept van de lokale Mexicaanse cultuur waarin regisseur Ángeles Cruz zelf opgroeide. Festiviteiten, rituelen en een dorpsvergadering die als geschillenraad fungeert vormen samen het weefsel van een gemeenschap die bescherming en geborgenheid te bieden heeft, maar waarvan ook de beperkingen en de gevaren aan het licht komen via de lotgevallen van de protagonisten.

Productiemaatschappij: Avanti Pictures (Co-producer), Madrecine (production company)

Cast & Regisseur

Nieuws over Nudo mixteco