compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Old

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Old

Delen op facebook
Old
Nederlandse première: 22-7-2021
Verenigde Staten, 2021, 109 min,

In Old ontdekt een gezin tijden hun tropische vakantie een afgelegen strand. Na een paar uur relaxen, ontdekken ze dat ze versneld oud worden. Meer en meer lijkt het er op dat hun hele leven binnen een dag zal voltrekken.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Old trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op de strip Sancastle van Frederick Peeters en Pierre Oscar Lévy.

Trailer van OldBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Oldhttps://i1.ytimg.com/vi/stshCYrU-wM/hqdefault.jpg2021-05-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur M. Night Shyamalan heeft een naam gemaakt voor zich met horror-thrillers als The Sixth Sense (1999), Unbreakable (2000), "Signs" (2002) en Split (2016).
De van oorsprong Mexicaanse acteur Gael García Bernal grossiert in vele rollen maar blijft vooral vanwege zijn eerste rollen in The Motorcycle Diaries (2004), Y tu Mamá también (2001) en Amores Perros (2000) gezien worden als een film-icoon.
De Luxemburgse Vicky Krieps brak echt door met haar rol in Phantom Thread (2017), al viel ze al op in A Most Wanted Man (2013), Avant l'hiver (2013) en Hanna (2011).

Old - Bioscopen, Tijden & Tickets

Old in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Old zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

Een gezin ontdekt een afgelegen strand en na een paar uur ontspannen merken ze dat snel ouder worden. Hun hele leven lijkt nog maar één dag te duren.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Old is de huiveringwekkende nieuwe thriller van filmmaker M. Night Shyamalan (Glass, Split) over een gezin, dat tijdens hun tropische vakantie ontdekt dat het afgelegen strand waar ze zich een paar uur bevinden, ervoor zorgt dat ze op de een of andere manier snel verouderen... ineens duurt hun hele leven nog maar één enkele dag.

Productiemaatschappij: Blinding Edge Pictures, Universal Pictures