compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
Film van de week!
MENU

Onder Het Maaiveld (Junior)

Voor alle leeftijden

Pitch van Onder Het Maaiveld (Junior)

Onder Het Maaiveld (Junior) filmstill

Onder Het Maaiveld (Junior) filmstill

Delen op facebook
Onder Het Maaiveld (Junior)
Nederlandse première: 2-3-2023
Nederland, 2023, 83 min,

In Onder het maaiveld duikt de camera onder de grond en toont de levendige wereld van een ondergrondse gemeenschap van wortels, larven, wormen, schimmels, bacteriën, amoeben en geleedpotigen. De film gaat ook in op de vraag hoe we de draai moeten maken voor onze natuur.

Onder Het Maaiveld (Junior) trailer en bijzonderheden

Na het succes van de documentaire 'Onder het Maaiveld' voor volwassenen, is er nu ook een speciale versie voor jongeren.

Trailer van Onder Het Maaiveld (Junior)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Onder Het Maaiveld (Junior)https://i1.ytimg.com/vi/aoR7dC5UjO4/hqdefault.jpg2023-03-31
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Onder Het Maaiveld (Junior) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Onder Het Maaiveld (Junior) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Onder Het Maaiveld (Junior) zien? Koop of huur de film hier:Documentaire geeft een beeld van wat er net onder onze voeten te zien is, zoals wortels, larven, wormen, schimmels, enz.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Ontdek de ongeziene wereld onder onze voeten.

Wist je dat er in een handje grond meer bodemdiertjes leven dan dat er mensen op de aarde wonen? Meer dan acht miljard dus! De film Onder het Maaiveld junior neemt je mee op een ondergrondse reis naar allemaal beestjes die je nog nooit gezien hebt. Het bodemleven speelt een ontzettend belangrijke rol in alles wat groeit en bloeit op onze aarde. En het bijzondere is dat je die kleine beestjes ook bij jou in de buurt de bodem gezond houden. Na het zien van de film kijk je op een totaal andere manier naar je eigen omgeving en krijg je zin om zelf aan te slag te gaan. Dat kan, Onder het Maaiveld junior werkt samen met OERRR van Natuurmonumenten, NIOO en heel veel andere organisaties om zoveel mogelijk bodemdiertjes te tellen. Kijk op www.bodemdierendagen.nl en doe mee!

Productiemaatschappij: Ems Films

Cast & Regisseur

Nieuws over Onder Het Maaiveld (Junior)