compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

One Second

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van One Second

One Second filmstill

One Second filmstill

Delen op facebook
One Second
Nederlandse première: 7-4-2022
China, Hong Kong, 2020, 103 min,

In One Second wil een ontsnapte gevangene per se een film zien, waarin zijn dochter in figureert. Een zwerversmeisje steelt de filmrol en hij bevriend haar.

Bekijk bij:

meJane

One Second trailer en bijzonderheden

Oorspronkelijk zou de film meedingen voor de hoofdprijs van het filmfestival van Berlijn 2019, maar werd vervolgens vier dagen voor de geplande première ingetrokken, vanwege problemen met de postproductie.

Trailer van One SecondBekijk de trailer en de beste filmstills van de film One Secondhttps://i1.ytimg.com/vi/qCaS11VdowI/hqdefault.jpg2021-11-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Yimou Zhang brak door met Het Rode Korenveld (1987), de laatste jaren is hij vooral bekend vanwege zijn kas-krakers als Curse of the Golden Flower (2006), House of Flying Daggers (2004) en Hero (2002) (2002).

One Second - Bioscopen, Tijden & Tickets

One Second in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je One Second zien? Koop of huur de film hier:


meJane

China tijdens de Culturele Revolutie. Een gevluchte gevangene wil per se een film zien, maar een zwervermeisje steelt de filmrol.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een ode aan filmliefde.

Tijdens de Chinese Culturele Revolutie ontsnapt een gevangene uit zijn werkkamp om een bepaald bioscoopjournaal te kunnen zien, maar het is juist die ene filmrol die een weesmeisje heeft gestolen. Ondertussen wacht een dorp vol smart op het begin van de filmvertoning.

Productiemaatschappij: Edko Films, Huanxi Media Group