compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Onward (NL)

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Onward (NL)

Onward (NL) filmstill

Onward (NL) filmstill

Delen op facebook
Onward (NL)
Nederlandse première: 4-3-2020
Verenigde Staten, 2020, 103 min,

In Onward wonen twee tiener elfbroers in een voorstadje. Door een toverstaf lukt het hun om deels contact te krijgen met hun overleden vader — die in het dagelijks leven gewoon accountant was, maar in werkelijkheid misschien wel een tovenaar — en proberen ze te ontdekken of er nog meer magie is in de wereld. De toverstaf krijgen ze maar niet onder controle en die hebben ze nodig om in deze ene dag volledig contact te maken met hun vader die overleed toen zij heel jong waren om hem te herinneren.

Bekijk bij:

Onward (NL) trailer en bijzonderheden

Eerste Pixar film van het decennium beginnend met 2020 en de vijfde Pixar film waar geen mensen in voorkomen na A Bug's Life (1998) en de Cars-trilogie.

Trailer van Onward (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Onward (NL)https://i1.ytimg.com/vi/l1iRTGHMZzE/hqdefault.jpg2020-03-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Dan Scanlon maakte eerder Tracy (2009), "Monsters Universiteit" (2013) en Incredibles 2 (2018)

Onward (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Onward (NL) in de bioscoop

Wil je Onward (NL) zien? Koop of huur de film hier:Twee tiener elfbroers wonen in een voorstadje. Door een toverstaf lukt het hun om deels contact te krijgen met hun overleden vader en proberen ze te ontdekken of er nog magie is in de wereld.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De nieuwe Disney en Pixar film Onward vertelt het verhaal van twee tiener elvenbroers. Samen beginnen ze aan een bijzondere en avontuurlijke zoektocht om te ontdekken of er nog ergens in de wereld magie te vinden is.

De nieuwe Disney en Pixar film Onward vertelt het verhaal van twee tiener elvenbroers, die een bijzondere en avontuurlijke zoektocht beginnen om te ontdekken of er nog ergens in de wereld magie te vinden is. Deze nieuwe animatiefilm van Pixar Animation Studios is geregisseerd door Dan Scanlon en geproduceerd door Kori Rae - het team achter Monsters University. Onward is vanaf maart 2020 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Productiemaatschappij: Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures (presents)

Cast & Regisseur

Nieuws over Onward (NL)