compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 11-8 t/m 17-8
Film van de week!
MENU

Overdrive

**1/200
Waardering: 2.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Overdrive

Scott Eastwood (Andrew Foster) en Freddie Thorp (Garrett Foster)

Scott Eastwood (Andrew Foster) en Freddie Thorp (Garrett Foster)

Delen op facebook
Overdrive
Nederlandse première: 3-8-2017
Frankrijk, Verenigde Staten, 2017, 93 min,

Twee broers hebben zich gespecialiseerd in het stelen van exclusieve auto's. Als ze oude Bugati van maffiabaas Jacomo Morier stelen loopt het mis. Om het goed te maken moeten de broers een Ferrari stelen van Jacomo Moriers grootste concurrent. Ze krijgen een week de tijd en gaan op zoek naar een crew om hen te helpen.

Bekijk bij:

videolandNETFLIX

Overdrive trailer en bijzonderheden

Deze film speelt zich voor het grootste gedeelte af in Frankrijk en is opgenomen in de buurt van Marseille en Parijs.

Trailer van OverdriveBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Overdrivehttps://i1.ytimg.com/vi/K1tXAO4YtSY/hqdefault.jpg2017-05-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Een van de broers wordt gespeeld door Scott Eastwood, de zoon van Clint Eastwood. Scott was eerder te zien in Fast & Furious 8 en Fury.

Overdrive - Bioscopen, Tijden & Tickets

Overdrive in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Overdrive zien? Koop of huur de film hier:


videoland NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Twee broers hebben zich gespecialiseerd in het stelen van exclusieve auto's. Als ze oude Bugati van maffiabaas Jacomo Morier stelen loopt het mis. Om het goed te maken moeten de broers een Ferrari stelen van Jacomo Moriers grootste concurrent.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De broers Andrew (Scott Eastwood) en Garrett Foster (Freddie Thorp) zijn niet alleen uitzonderlijk goede chauffeurs, ze zijn ook gespecialiseerd in het stelen van de meest luxe en dure auto’s. Wanneer ze in Marseille een zeldzame en onbetaalbare Bugatti uit 1937 stelen blijkt deze van de plaatselijke maffiabaas Jacomo Morier te zijn. Om zijn aartsrivaal Max Klemp dwars te zitten besluit Morier de kwaliteiten van de broers in zijn eigen voordeel te gebruiken. Maar wanneer ze op het voorstel ingaan, hebben ze eigenlijk een veel gewaagder plan bedacht dat hun grootste uitdaging ooit wordt.

Productiemaatschappij: Belga Films, Cathay-Keris Films, Chantier Films, Energía Entusiasta, GAGA, Independent Films, Kinology, Sentient Pictures, UMédia, Universum Film (UFA)

Cast & Regisseur

Overdrive poster

Nieuws over Overdrive