compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Paper Towns

Paper Towns

***1/20
Waardering: 3.8/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

mysterie, romantiek

Pitch van Paper Towns
Paper Towns: Cara Delevingne (Margo Roth Spiegelman)
Paper Towns: Cara Delevingne (Margo Roth Spiegelman)
Delen op facebook
Paper Towns
Nederlandse première: 30-7-2015
Verenigde Staten, 2015, 109 min,
Quentin (Nat Wolff) is al jaren heimelijk verliefd op zijn beeldschone buurmeisje Margo (Cara Delevingne). Wanneer zij hem eindelijk ziet staan beleven ze een avontuurlijke en onvergetelijke nacht samen. Als Quentin 's ochtends beneden komt voor het ontbijt, staan Margo's ouders en de politie hem op te wachten: Margo is verdwenen. Al snel ontdekt Quentin kleine hints en broodkruimels die Margo voor hem heeft achtergelaten zodat hij haar kan vinden. Samen met zijn vrienden begint Quentin aan een meeslepende roadtrip om Margo te zoeken.
trailer en bijzonderheden over Paper Towns
Paper Towns is gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur John Green. Hij schreef ook het boek The Fault in Our Stars, dat vorig jaar verfilmd werd.
Aanloop van Paper Towns
Cara Delevingne is van origine model, maar haar acteercarrière komt aardig op stoom. Ze speelde al rolletjes in Anna Karenina en 'The Face of An Angel' en zal ook te zien zijn in de DC comicverfilming Suicide Squad.
BioscoopAgenda van Paper Towns

Paper Towns in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Paper Towns zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 5 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Quentin is straalverliefd op de mysterieuze Margo. Wanneer ze na een avontuurlijke en waanzinnige nacht plots verdwijnt gaat Nat met zijn vrienden op onderzoek uit. Met Cara Delevigne en Nat Wolff.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen