compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Pas sur la Bouche

Pas sur la Bouche

**1/200
Waardering: 2.8/5

Niet op de mond

Voor alle leeftijden

filmhuis, komedie, musical, romantiek

Pitch van Pas sur la Bouche
Tijdens haar verblijf in de VS trouwt Gilberte met Eric Thomson. Het huwelijk loopt mis, maar wordt niet erkend in Frankrijk. Weer terug in Frankrijk trouwt Gilberte met Georges Valandray, die in het ongewisse wordt gelaten over haar eerste huwelijk. Dan gaat Georges echter heel toevallig zaken doen met Eric Thomson... en ze kunnen het nog goed met elkaar vinden ook!
Delen op facebook
Pas sur la Bouche
Nederlandse première: 24-6-2004
Frankrijk, 2003, 104 min,
bijzonderheden over Pas sur la Bouche
Met zijn nieuwste film lijkt de inmiddels hoogbejaarde regisseur zich bekeerd te hebben tot het lichte amusement. De film - gebaseerd op een operette uit 1925 - doet denken aan Mike Leighs Topsy-Turvy, met als verschil dat Leigh op zoek ging naar de emoties achter de glanzende façade. Winnaar van de Césars voor kostuumontwerp en geluid (2003).
Aanloop van Pas sur la Bouche
Alain Resnais (1922) regisseerde ook o.a. Hiroshima, mon Amour (1959), "L' Année dernière à Marienbad" (1961), Muriel ou le Temps d'un Retour (1963), Providence (1977) en L' Amour à Mort (1984).
Recensies van Pas sur la Bouche
BioscoopAgenda van Pas sur la Bouche

Pas sur la Bouche in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Pas sur la Bouche zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Gilberte trouwt met met een Amerikaan, maar het loopt mis. In Frankrijk trouwt ze met Georges, die niets van haar avontuur weet. Dan ontmoeten de twee mannen elkaar tijdens het zaken doen!Meer films op DVD / BR

DVD algemeen