compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
WEB | mobiel
John Wick 3: Parabellum - Film van de week!
MENU
Home > Films > Patti Cake$

Patti Cake$

***00
Waardering: 3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruikDiscriminatieDrugs en alcoholmisbruik

drama, filmhuis

Pitch van Patti Cake$
Patti Cake$: Danielle Macdonald (Patti)
Patti Cake$: Danielle Macdonald (Patti)
Delen op facebook
Patti Cake$
Nederlandse première: 31-8-2017
Verenigde Staten, 2017, 108 min,
Patricia Dombrowski's leven wordt steeds lastiger: het lijkt uit elkaar te vallen. Ze ziet er alles behalve uit als een superster maar als rapper Patti Cake$ verovert ze langzaam maar zeker de hiphopwereld.
trailer en bijzonderheden over Patti Cake$
Deze film was eerder te zien op meerdere grote filmfestivals waaronder die van Cannes en Sundance.
Aanloop van Patti Cake$
Dit is de eerste lange speelfilm van regisseur Geremy Jasper. Hiervoor maakte hij enkele shorts en videoclips. Ook maakte hij de muziek voor Patti Cake$.
Onze recensie
***00

Recensie Patti Cake$

Patti Cake$ vertelt het verhaal van een zwaarlijvige 23-jarige vrouw uit New Jersey die het wel maken als een rapper. Hoewel de film vol valkuilen zit, kan je niet anders dan met een glimlach de zaal uit lopen. ...lees de volledige recensie
BioscoopAgenda van Patti Cake$

Patti Cake$ in de bioscoop

Wil je Patti Cake$ zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Patricia Dombrowski's leven wordt steeds lastiger: het lijkt uit elkaar te vallen. Ze ziet er alles behalve uit als een superster maar als rapper Patti Cake$ verovert ze langzaam maar zeker de hiphopwereld.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
De 23-jarige Patricia Dombrowski, ook wel bekend als Patti Cake$ of Killa P, woont in een vervallen stadje in New Jersey. Ze droomt van een carrière als succesvolle rapper, maar ze is gewoontjes en wordt door de rappers op straat uitgelachen. Thuis zit ze vast tussen haar liefhebbende, invalide oma en haar verbitterde moeder. Daarom werkt ze keihard om extra geld te verdienen en grijpt ze elke kans aan om haar muziek naar buiten te brengen. Met de hulp van haar beste vriend Jheri, de mysterieuze muzikant Basterd én haar oma, gaat ze de pestkoppen, onbetaalde rekeningen en onvervulde dromen te lijf!