compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Perfect Cadeau

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch van Perfect Cadeau

Perfect Cadeau filmstill

Perfect Cadeau filmstill

Delen op facebook
Perfect Cadeau
Nederlandse première: 4-7-2019
Nederland, 2019, 74 min,

Onder het mom van een gezellige zevengangs diner komen drie broers — die elkaar niet kunnen luchten of zien — bij elkaar, meer om hun aanstaande erfenis veilig te stellen. Dan vertelt Sylvia, de vrouw van hun oudste broer, dat ze zwanger is. Dan blijkt dat de andere twee broers ook een geschiedenis hebben met Sylvia.

Perfect Cadeau trailer en bijzonderheden

Het maakproces van de film is bijzonder: drie niet-professionele acteurs die nauw samen hebben gestudeerd improviseren bepaalde stukken en dat wordt steeds weer uitgebreid en aangescherpt met feedback van een publiek.
De film won de prijs voor uitmuntendheid als speelfilm tijdens de IndieFEST Film Awards 2019, een virtuele filmfestival gebaseerd in La Jolla, San Diego, California.

Trailer van Perfect CadeauBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Perfect Cadeauhttps://i1.ytimg.com/vi/CBH2wac0dAc/hqdefault.jpg2019-07-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Martijn Hullegie heeft eerder vooral serie-afleveringen en korte films gemaakt.
John Leddy is een acteur die vooral naam heeft gemaakt in tv-series, toch heeft hij gespeeld in enkele filmklassiekers zoals Soldaat van Oranje (1977), Nosferatu: Phantom der Nacht (1979), Chez nous (2013) en Publieke Werken (2015).

Perfect Cadeau - Bioscopen, Tijden & Tickets

Perfect Cadeau in de bioscoop

Wil je Perfect Cadeau zien? Koop of huur de film hier:Wanneer de vrouw van Arend bekend maakt dat zij zwanger is, stijgt de spanning tussen Arend en zijn twee broers. Wie is de vader?Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een ongemakkelijk reüniediner tussen drie mislukte broers ontspoort wanneer de vrouw waar ze allemaal van houden haar zwangerschap bekendmaakt maar weigert te vertellen wie de vader is.

Perfect Cadeau is een giftige cocktail bestaande uit onbeantwoorde liefde gemengd met broedertwist, een scheutje overspel, grote en kleine leugens die samen een bitterzoete mix vormen waarin drie van elkaar vervreemde broers - en de allerbelangrijkste vrouw in hun leven - tijdens een memorabele familiereünie tegen hun zin bij elkaar aan een dinertafel worden gebracht. Familiezilver klettert, pretentieuze wijn wordt gemorst en zowel dromen als servies gaan aan diggelen wanneer ze elkaar confronteren met hun tekortkomingen. Wanneer het grootste van alle familiegeheimen zich ontrafelt moeten ze hun toekomst radicaal heroverwegen - met of zonder elkaar?