compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

Perfect Days

Voor alle leeftijden

Pitch

Tijdens zijn routineuze dagen als schoonmaker van openbare toiletten in Tokio, luistert Hirayama naar zijn cassettebandjes met rockmuziek, genietend van de alledaagse schoonheid om hem heen.
Delen op facebook
Perfect Days
Nederlandse première: 14-12-2023
Duitsland, Japan, 2023, 125 min,

Bekijk bij:

meJane

Perfect Days trailer

Trailer van Perfect DaysBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Perfect Dayshttps://i1.ytimg.com/vi/icz34JEfpWk/hqdefault.jpg2023-09-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Perfect Days - Bioscopen, Tijden & Tickets

Perfect Days in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Hirayama is volkomen tevreden met zijn eenvoudige leven als schoonmaker van openbare toiletten in Tokio. Naast zijn zeer gestructureerde dagelijkse routine geniet hij van zijn passie voor muziek, boeken en bomen die hij fotografeert. Enkele onverwachte ontmoetingen onthullen geleidelijk meer over zijn verleden. Perfect Days is een ontroerende en poëtische reflectie op het vinden van schoonheid in de alledaagse wereld om ons heen. Winnaar van de prijs voor Beste Acteur tijdens het Filmfestival van Cannes.

Productiemaatschappij: Master Mind, Wenders Images (in collaboration with)

Nieuws over Perfect Days