compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 13-5 t/m 19-5
Film van de week!
MENU

Persona Non Grata

***1/20
Waardering: 3.3/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch

Amusant drama over ongemakkelijke familierelaties. Als Laura naar de familieboerderij op het Deense platteland gaat om de bruiloft van haar broer te vieren, wordt duidelijk dat hij gaat trouwen met Cathrine, een oud klasgenootje die haar ooit het leven zuur maakte.
Delen op facebook
Persona Non Grata
Nederlandse première: 13-1-2022
Denemarken, 2021, 91 min,

Persona Non Grata trailer

Trailer van Persona Non GrataBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Persona Non Gratahttps://i1.ytimg.com/vi/gw0jlSsdeEs/hqdefault.jpg2021-04-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Persona Non Grata - Bioscopen, Tijden & Tickets

Persona Non Grata in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Laura heeft onlangs een succesvolle debuutroman gepubliceerd over haar jeugd op het Deense platteland die vooral getekend werd door pesterijen door haar klasgenootje Cathrine. Voor het eerst in jaren gaat ze weer naar de familieboerderij om de bruiloft van haar broer te gaan vieren. Pas daar wordt duidelijk dat hij gaat trouwen met Cathrine. Ze merkt ook dat Cathrine zich al behoorlijk heeft ingewerkt bij haar familie wat ze moeilijk kan verkroppen..

Productiemaatschappij: Hyæne Film