compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 19-11 t/m 25-11
Film van de week!
MENU

Pinkeltje

***00
Waardering: 3/5
Voor alle leeftijden

Pitch

Pinkeltje woont samen met zijn vrouw Pinkelotje in Pinkeltjesland. Ze zijn op vakantie bij hun mensenvriend Dick Laan. Maar van vakantievieren komt niet veel terecht, want de prinses van Pinkeltjesland wordt ontvoerd door een professor. Natuurlijk bedenkt Pinkeltje een plan!
Delen op facebook
Pinkeltje
Nederland, 1978, 88 min,

bijzonderheden

Speelfilmdebuut van regisseur Harrie Geelen. Gebaseerd op de gelijknamige kinderboeken van schrijver Dick Laan. Met Aart Staartjes, Wieteke van Dort en Bob de Lange in de hoofdrollen.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Harrie Geelen (1939) regisseerde ook Als Je Begrijpt Wat ik Bedoel (1983). Geelen schreef de scenario's van beroemde tv-series als 'Oebele', 'Q en Q' en 'Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?'

Pinkeltje - Bioscopen, Tijden & Tickets

Pinkeltje in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Pinkeltje zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Pinkeltje en Pinkelotje zijn op vakantie bij hun mensenvriend Dick Laan. Maar de prinses van Pinkeltjesland wordt ontvoerd door een professor. Natuurlijk bedenkt Pinkeltje een plan!Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur

Sacco van der Made

Assistent Troelstra
Lex Goudsmit

Pinkelbaron Krikhaer
Bob de Lange

Meneer Dick Laan
Harrie Geelen

Regisseur