compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 6-8 t/m 12-8
Film van de week!
MENU

Pioneer

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Pioneer

Pioneer filmstill

Pioneer filmstill

Delen op facebook
Pioneer
Duitsland, Finland, Frankrijk, Noorwegen, Zweden, 2013, 106 min,

De Noorse regering besluit een gasleiding aan te leggen op 500 meter diepte. Daarvoor roepen ze de hulp in van een groep professionele duikers met daarin de broers Petter en Knut. Als er een ongeluk gebeurt op de bodem van de oceaan raakt Petter verstrikt in een web van intriges dat doorloopt naar de hoogste politici.

Pioneer trailer en bijzonderheden

George Clooney heeft bekend gemaakt dat hij een remake van deze film gaat produceren. Het is nog niet duidelijk of hijzelf ook in de film zal meespelen.

Trailer van PioneerBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Pioneerhttps://i1.ytimg.com/vi/Jq1bm034VhQ/hqdefault.jpg2020-03-30
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Pioneer - Bioscopen, Tijden & Tickets

Pioneer in de bioscoop

Wil je Pioneer zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De Noorse regering besluit een gasleiding aan te leggen op 500 meter diepte. Daarvoor roepen ze de hulp in van een groep professionele duikers. Als er een ongeluk gebeurt op de bodem van de oceaan raakt een van hen verstrikt in een web van intriges. Van de regisseur van Prozac Nation.Meer films online, op DVD / BR


Amazon Prime Video

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Earth Star Entertainment, Film i Väst, Friland, Garagefilm International, Les Films d'Antoine, Magnolia Pictures, Matila Röhr Productions (MRP), Nordisk Filmdistribusjon, Pandora Filmproduktion, Vertigo Média Kft.