compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 23-6 t/m 29-6
Film van de week!
MENU

Pitch Perfect 3

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Pitch Perfect 3

Rebel Wilson (Fat Amy) en Anna Kendrick (Beca)

Rebel Wilson (Fat Amy) en Anna Kendrick (Beca)

Delen op facebook
Pitch Perfect 3
Nederlandse première: 21-12-2017
Verenigde Staten, 2017, 93 min,

De dames van zang- en dansgroep de Bellas willen ieder hun eigen weg gaan, als ze de kans krijgen om in Europa op tournee te gaan. Ze komen nog een keer samen om alles te geven.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIX

Pitch Perfect 3 trailer en bijzonderheden

Vanwege het grote succes van Pitch Perfect 2 kreeg Pitch Perfect 3 al na een maand na uitkomen van de voorgaande film het groene licht.

Trailer van Pitch Perfect 3Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Pitch Perfect 3https://i1.ytimg.com/vi/vBkrwwm1X2o/hqdefault.jpg2017-09-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Als regisseur is Trish Sie onder andere bekend van "Step Up 5" uit 2014. Schrijfster Kay Cannon schreef ook de scripts van de eerste twee Pitch Perfect-films.

Pitch Perfect 3 - Bioscopen, Tijden & Tickets

Synopsis distributeur

Beca en haar vriendinnen zingen weer de sterren van de hemel in dit aca-amazing vervolg.

In Pitch Perfect 3 proberen de Bellas na hun afstuderen het te maken in de echte wereld. Na de roes van het winnen van de World Championships gaan de Bellas elk hun eigen weg. Maar dan krijgen ze de kans om op tournee te gaan in het buitenland. Zo komt de meidengroep nog één laatste keer bij elkaar om samen muziek te maken.

Productiemaatschappij: Atlanta Metro Studios, Cocinsa, Gold Circle Films, Harris Diversified, Transportation Resources, United International Pictures (UIP), Universal Pictures, Universal Pictures International (UPI)

Huidige prijsvraag

Cast & Regisseur