compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 7-12 t/m 13-12
Film van de week!
MENU

Pokemon: Detective Pikachu

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst

Pitch van Pokemon: Detective Pikachu

Pokemon: Detective Pikachu filmstill

Pokemon: Detective Pikachu filmstill

Delen op facebook
Pokemon: Detective Pikachu
Nederlandse première: 8-5-2019
Japan, Verenigde Staten, 2019, 106 min,

Ryme City, een moderne metropool waar mensen en Pokémon naast elkaar leven. Tim is op zoek naar zijn verdwenen vader en roept de hulp in van Detective Pikachu. Ze ontdekken een duister complot bedoeld om Pokémons en mensen met elkaar te laten botsen.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIXAmazon Prime Video

Pokemon: Detective Pikachu trailer en bijzonderheden

In de originele versie van de film vertolkt Ryan Reynolds de hoofdpersonage Pikachu, zo'n beetje het boegbeeld van het Pokémon-fenomeen. Karan Soni speelt Jack en Justice Smith speelt Tim.

Trailer van Pokemon: Detective PikachuBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Pokemon: Detective Pikachuhttps://i1.ytimg.com/vi/z-73WiTm9NI/hqdefault.jpg2019-03-01
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Ryan Reynolds en Karan Soni sppelden beiden eerder in Deadpool (2016) en Deadpool 2 (2018). Reynolds is uiteraard ook bekend van de deels in Nederland opgenomen The Hitman's Bodyguard (2017).
Speelfilmdebuut van popzangeres Rita Ora, die speelt de personage Dr. Ann Laurent gestalte geeft.
Regisseur Rob Letterman maakte eerder Goosebumps (2015), Monsters vs. Aliens (2009).

Pokemon: Detective Pikachu - Bioscopen, Tijden & Tickets

Pokemon: Detective Pikachu in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Pokemon: Detective Pikachu zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX Amazon Prime Video

Tim is op zoek naar zijn verdwenen vader en roept de hulp in van Detective Pikachu. Ze ontdekken een duister complot bedoeld om Pokémons en mensen met elkaar te laten botsen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In de eerste live-action Pokémon film, Pokémon Detective Pikachu vertolkt Ryan Reynolds, in de originele versie, de hoofdrol Pikachu, het iconische gezicht van het Pokémon fenomeen. Een van de meest succesvolle en populaire franchises ter wereld, bij jong en oud. Fans wereldwijd kunnen Pikachu nu zien zoals ze hem nog nooit gezien hebben, als Detective Pikachu, een Pokémon als geen ander.

In de eerste live-action Pokémon film, Pokémon Detective Pikachu vertolkt Ryan Reynolds, in de originele versie, de hoofdrol Pikachu, het iconische gezicht van het Pokémon fenomeen. Een van de meest succesvolle en populaire franchises ter wereld, bij jong en oud. Fans wereldwijd kunnen Pikachu nu zien zoals ze hem nog nooit gezien hebben, als Detective Pikachu, een Pokémon als geen ander. De film toont een breed scala aan geliefde Pokémon karakters, ieder met zijn eigen unieke krachten en karaktereigenschappen. Het verhaal begint wanneer top privé detective Harry Goodman mysterieus vermist raakt. Zijn vermissing zorgt ervoor dat zijn 21 jarige zoon Tim op zoek gaat naar de reden van zijn verdwijning. In zijn zoektocht krijgt Tim hulp van de voormalige partner van zijn vader: Detective Pikachu, een schattige, hilarische, maar verwarde detective. Als ze erachter komen dat zij het enige mens-Pokemon duo zijn dat elkaar kan verstaan, besluiten Tim en Pikachu samen te werken om het mysterie te ontrafelen. Jagend op aanwijzingen reizen de twee door de straten van Ryme City, een zorgeloze, moderne metropool waar mensen en Pokémon naast elkaar leven in een hyper realistische live-action wereld. Ze komen een enorme diversiteit aan Pokémon tegen en ontdekken een duister plot die de vreedzame balans tussen mens en Pokémon zou kunnen verstoren.

Productiemaatschappij: Amblin Entertainment, Legendary Entertainment, Nintendo, The Pokémon Company International

Cast & Regisseur

Ryan Reynolds

Detective Pikachu
Justice Smith

Tim Goodman
Ruth Horrocks

Parade Attendee
Charlie Rhea Esquér

Business Woman
Rob Letterman

Regisseur
Pokemon: Detective Pikachu poster