compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
Film van de week!
MENU

Poor Boy

Pitch

Een filmmaker heeft de ambitie om een film te maken over zinloosheid. Vlak voor aanvang krijgt hij het nieuws dat hij nog maar negen maanden te leven heeft. Hij besluit om het geheim te houden maar dat gaat niet zo makkelijk wanneer de realiteit en zijn film bij elkaar komen.
Delen op facebook
Poor Boy
Nederland, 2020,

bijzonderheden

De film werd vaak verward met de nieuwe film van Carice van Houten en haar man Guy Pearce. De film heet ook 'Lost Boy' en werd in dezelfde tijd opgenomen.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Johan Heldenbergh speelt de hoofdtrol in de film. Je kunt hem kennen van de films The Zookeeper's Wife (2017) en The Broken Circle Breakdown (2012).

Poor Boy - Bioscopen, Tijden & Tickets

Poor Boy in de bioscoop

Wil je Poor Boy zien? Koop of huur de film hier:Het verhaal over een filmmaker die nog maar 6 maanden te leven heeft en een film wilt maken over zinloosheid. De realiteit en zijn film lopen met de tijd steeds meer door elkaar.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Boy Talma (53) keert na jaren terug naar zijn geboortestad Den Bosch om zijn nieuwe film op te nemen, een gezongen en gedanste variatie op het Sisyphus-thema zinloosheid. Vlak voor aanvang hoort hij dat hij nog maar negen maanden te leven heeft. Hij besluit het vonnis geheim te houden, maar de scènes die hij bedenkt voor zijn film beginnen samen te vallen met zijn eigen leven. Hij dicht bekenden, vrienden en geliefden een rol toe in zijn gefantaseerde film, terwijl hij in een bijzondere vriendschap met de dertienjarige Virginia, een laatste, rebelse reis maakt. Zonder dat hij het weet, begeleiden alle personages hem naar het einde.

Nieuws over Poor Boy