compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 17 25-4 t/m 1-5
WEB | mobiel
Avengers: Endgame - Film van de week!
MENU
Home > Films > Pop Aye

Pop Aye

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarSeksGrof taalgebruikDiscriminatie

drama, filmhuis

Pitch van Pop Aye
Pop Aye: Bong (Popeye)
Pop Aye: Bong (Popeye)
Delen op facebook
Pop Aye
Nederlandse première: 29-6-2017
Singapore, Thailand, 2017, 102 min,
Thana's leven zit op een dood spoor. Maar dan ziet hij op straten van Bangkok Pop Aye, een olifant die hij kent uit zijn jeugd. Hij neemt de olifant mee op reis terug naar de plaats waar hij is opgegroeid. Wat volgt is een hartverwarmende reis door het landschap van Thailand.
trailer en bijzonderheden over Pop Aye
Deze film ging eerder in premiere op het filmfestival van Rotterdam.
Aanloop van Pop Aye
Dit is de eerste lange speelfilm van Kirsten Tan. Met haar korte films had ze veel succes op diverse filmfestivals.
BioscoopAgenda van Pop Aye

Pop Aye in de bioscoop

Wil je Pop Aye zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Thana's leven zit op een dood spoor. Maar dan ziet hij op straten van Bangkok Pop Aye, een olifant die hij kent uit zijn jeugd. Hij neemt de olifant mee op reis terug naar de plaats waar hij is opgegroeid. Van Kirsten Tan.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Pop Aye is het tragikomische speelfilmdebuut van Kirsten Tan. Deze hartverwarmende roadmovie neemt je mee op reis door het prachtige Thaise landschap.

Het leven van Thana bevindt zich op een dood punt. Zijn carrière als architect zit in het slop en zijn huwelijk is ook niet meer wat het is geweest. Dan ziet Thana op een dag een olifant op straat die hij herkent uit zijn jeugd: Pop Aye. Impulsief besluit hij met het geliefde dier te vertrekken uit Bangkok om terug te gaan naar het dorp waar ze beiden zijn opgegroeid. Onderweg komen ze allerlei kleurrijke mensen tegen die een bijzondere kijk hebben op het leven. Geïnspireerd door deze ontmoetingen en geconfronteerd met het verleden weet Thana zichzelf weer terug te vinden.Pop Aye is het tragikomische speelfilmdebuut van Kirsten Tan. Deze hartverwarmende roadmovie neemt je mee op reis door het prachtige Thaise landschap. De hoofdrollen worden vertolkt door Thaneth Warakulnukroh en olifant Bong. Op International Film Festival Rotterdam werd de film bekroond met de VPRO Big Screen Award.