compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 26 30-6 t/m 6-7
Film van de week!
MENU

Pop Aye

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruikDiscriminatie

Pitch van Pop Aye

Bong (Popeye)

Bong (Popeye)

Delen op facebook
Pop Aye
Nederlandse première: 29-6-2017
Singapore, Thailand, 2017, 102 min,

Thana's leven zit op een dood spoor. Maar dan ziet hij op straten van Bangkok Pop Aye, een olifant die hij kent uit zijn jeugd. Hij neemt de olifant mee op reis terug naar de plaats waar hij is opgegroeid. Wat volgt is een hartverwarmende reis door het landschap van Thailand.

Pop Aye trailer en bijzonderheden

Deze film ging eerder in premiere op het filmfestival van Rotterdam.

Trailer van Pop AyeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Pop Ayehttps://i1.ytimg.com/vi/6hxhwA_4igg/hqdefault.jpg2017-06-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dit is de eerste lange speelfilm van Kirsten Tan. Met haar korte films had ze veel succes op diverse filmfestivals.

Pop Aye - Bioscopen, Tijden & Tickets

Pop Aye in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Pop Aye zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Thana's leven zit op een dood spoor. Maar dan ziet hij op straten van Bangkok Pop Aye, een olifant die hij kent uit zijn jeugd. Hij neemt de olifant mee op reis terug naar de plaats waar hij is opgegroeid. Van Kirsten Tan.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Pop Aye is het tragikomische speelfilmdebuut van Kirsten Tan. Deze hartverwarmende roadmovie neemt je mee op reis door het prachtige Thaise landschap.

Het leven van Thana bevindt zich op een dood punt. Zijn carrière als architect zit in het slop en zijn huwelijk is ook niet meer wat het is geweest. Dan ziet Thana op een dag een olifant op straat die hij herkent uit zijn jeugd: Pop Aye. Impulsief besluit hij met het geliefde dier te vertrekken uit Bangkok om terug te gaan naar het dorp waar ze beiden zijn opgegroeid. Onderweg komen ze allerlei kleurrijke mensen tegen die een bijzondere kijk hebben op het leven. Geïnspireerd door deze ontmoetingen en geconfronteerd met het verleden weet Thana zichzelf weer terug te vinden.Pop Aye is het tragikomische speelfilmdebuut van Kirsten Tan. Deze hartverwarmende roadmovie neemt je mee op reis door het prachtige Thaise landschap. De hoofdrollen worden vertolkt door Thaneth Warakulnukroh en olifant Bong. Op International Film Festival Rotterdam werd de film bekroond met de VPRO Big Screen Award.

Productiemaatschappij: E&W Films, Giraffe Pictures, Kino Lorber, Madman Entertainment

Cast & Regisseur

Nieuws over Pop Aye