compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 15-8 t/m 21-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

Pop Aye

***1/20
Waardering: 3.3/5

Koop Dvd, blu-ray / Bekijk de film Pop Aye

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarSeksGrof taalgebruikDiscriminatie

drama, filmhuis

Wil je Pop Aye zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Thana's leven zit op een dood spoor. Maar dan ziet hij op straten van Bangkok Pop Aye, een olifant die hij kent uit zijn jeugd. Hij neemt de olifant mee op reis terug naar de plaats waar hij is opgegroeid. Van Kirsten Tan.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Pop Aye is het tragikomische speelfilmdebuut van Kirsten Tan. Deze hartverwarmende roadmovie neemt je mee op reis door het prachtige Thaise landschap.

Het leven van Thana bevindt zich op een dood punt. Zijn carrière als architect zit in het slop en zijn huwelijk is ook niet meer wat het is geweest. Dan ziet Thana op een dag een olifant op straat die hij herkent uit zijn jeugd: Pop Aye. Impulsief besluit hij met het geliefde dier te vertrekken uit Bangkok om terug te gaan naar het dorp waar ze beiden zijn opgegroeid. Onderweg komen ze allerlei kleurrijke mensen tegen die een bijzondere kijk hebben op het leven. Geïnspireerd door deze ontmoetingen en geconfronteerd met het verleden weet Thana zichzelf weer terug te vinden.Pop Aye is het tragikomische speelfilmdebuut van Kirsten Tan. Deze hartverwarmende roadmovie neemt je mee op reis door het prachtige Thaise landschap. De hoofdrollen worden vertolkt door Thaneth Warakulnukroh en olifant Bong. Op International Film Festival Rotterdam werd de film bekroond met de VPRO Big Screen Award.