compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Pourris gâtĂ©s

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van Pourris gâtĂ©s

Delen op facebook
Pourris gâtĂ©s
Nederlandse première: 14-10-2021
Frankrijk, 2021, 95 min,

In Pourris gâtĂ©s maakt zakenman en miljonair Francis Bartek zich zorgen om zijn tot op het bot verwende kinderen. Hij besluit dat het eens tijd wordt dat zij op eigen benen leren staan en laat hun geloven dat zij hun fortuin kwijt zijn en naar Marseille moeten vluchten en zelf voor hun inkomen moeten gaan werken. Maar hoe doe je dat, werken?

Bekijk bij:

meJane

Pourris gâtĂ©s trailer en bijzonderheden

Remake van de Mexicaanse film "Nosotros los Nobles" (2013), welke weer gebaseerd was op de eerdere film El Gran Calavera (1949) geregisseerd door Luis Buńuel.

Trailer van Pourris gâtĂ©sBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Pourris gâtĂ©shttps://i1.ytimg.com/vi/OF6GFSTAciE/hqdefault.jpg2021-06-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Nicolas Cuche maakte eerder Pręt ŕ tout (2014).
GĂ©rard Jugnot was eerder te zien in Nicky Larson et le parfum de Cupidon (2018), The Extraordinary Journey of the Fakir (2018) en Les Choristes (2004).

Pourris gâtĂ©s - Bioscopen, Tijden & Tickets

Pourris gâtĂ©s in de bioscoop

Wil je Pourris gâtĂ©s zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Een miljonair wil zijn verwende kinderen heropvoeden tot betere mensen. Daarom doet hij alsof de familie het fortuin heeft verloren waarop de twee broers en dochters hebben vertrouwd.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Na jarenlang hun rijkeluisleven gefinancierd te hebben, maakt een zakenman zijn kinderen wijs dat er geen geld meer is en moeten de verwende nesten het voor hen ondenkbare doen: werken voor hun geld.

De drie kinderen van een rijke zakenman doen niets met hun leven, behalve het geld van hun hardwerkende vader uitgeven. Hij is het feestvieren op zijn kosten zat, en besluit zijn kinderen een les te leren door ze wijs te maken dat er geen geld meer is. Voor het eerst moeten de verwende nesten het voor hen ondenkbare doen: werken.

Productiemaatschappij: Borsalino Productions