compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Problem Child

**1/200
Waardering: 2.5/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaar

Pitch van Problem Child

Delen op facebook
Problem Child
Verenigde Staten, 1990, 81 min,

In Problem Child adopteert een jong echtpaar een jongetje, dat de liefhebbende man en zijn gekke vrouw snel door het jongetje tot het uiterste worden gedreven. Het jongetje heeft een ongezonde fascinatie voor een carrièrecrimineel.

Bekijk bij:

Problem Child trailer en bijzonderheden

De productie van de film was zeer complex, maar de film was een verrassende succes in 1990 en volgens sommigen een cult-klassieker door de zwarte humor gericht op kinderen.
Het jonge echtpaar wordt gespeeld door John Ritter en Amy Yasbeck, zij trouwden in het echt in 1999.

Trailer van Problem ChildBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Problem Childhttps://i1.ytimg.com/vi/boUXTA8VagQ/hqdefault.jpg2020-07-31
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Eerste langspeelfilm van Dennis Dugan als regisseur, hiervoor was hij vooral bekend als tv-acteur en had ook gast-rollen in films zoals "The Howling" (1981).

Problem Child - Bioscopen, Tijden & Tickets

Problem Child in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Problem Child zien? Koop of huur de film hier:Een jong echtpaar besluit een jongetje te adopteren. De liefhebbende man en zijn gekke vrouw worden door het jongetje tot het uiterste gedrevenMeer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Imagine Entertainment, Universal Pictures