compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Que Dios nos perdone

Que Dios nos perdone

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruik

drama, filmhuis, misdaad, thriller

Pitch van Que Dios nos perdone
Que Dios nos perdone: Roberto Álamo (Javier Alfaro) en Antonio de la Torre (Luis Velarde)
Que Dios nos perdone: Roberto Álamo (Javier Alfaro) en Antonio de la Torre (Luis Velarde)
Delen op facebook
Que Dios nos perdone
Nederlandse première: 12-7-2018
Spanje, 2016, 126 min,
In Madrid heeft een seriemoordenaar het tijdens de hete zomer van 2011 gemunt op oudere vrouwen. Twee politieagenten met totaal verschillende persoonlijkheden proberen deze zaak zo snel en stil mogelijk op te lossen in het gedruis tijdens het bezoek van paus Benedictus en de massale economische protesten van dat jaar. Ze blijken meer gemeen te hebben met de moordenaar dan ze dachten.
trailer en bijzonderheden over Que Dios nos perdone
De meeste binnenshots zijn op het eiland Tenerife opgenomen, omdat op de Canarische Eilanden belastingvoordeel geldt.
Aanloop van Que Dios nos perdone
Borja Soler en Rodrigo Sorogoyen regisseerden al eerder samen Stockholm (2013). Hoofdrolspeler Antonio de la Torre speelde eerder in Volver (2006).
BioscoopAgenda van Que Dios nos perdone

Que Dios nos perdone in de bioscoop

Wil je Que Dios nos perdone zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


In de hete zomer van 2011 waart een gewelddadige seriemoordenaar door Madrid. Een politieduo moet deze zaak zo stil mogelijk oplossen in de enorme drukte vanwege pauselijk bezoek en massale economische protesten in de stad.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
In de broeierige zomer van 2011 in Madrid werken twee rechercheurs aan een zaak waarbij een gewelddadige seriemoordenaar het heeft voorzien op oudere vrouwen. In de hitte van de Spaanse miljoenenstad worden in diezelfde periode massale straatprotesten georganiseerd tegen de economische malaise en zijn anderhalf miljoen gelovigen in afwachting van paus Benedictus XVI. Het bezorgt de veiligheidsdiensten de nodige kopzorgen. De gesloten workaholic Velarde (Antonio de la Torre) en de explosieve Alfaro (Roberto Alamo) – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – worden dan ook geacht dit zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet in de hand hebben. De dader is het duo echter steeds een stap voor. Roberto Álamo (La piel que habito)) en Antonio de la Torre (La isla minima, The Fury of a Patient Man) spelen de hoofdrollen in deze pakkende film vol suspense. De psychologische crime thriller van Rodrigo Sorogoyen (Stockholm)) was een groot succes in Spanje en Frankrijk. In San Sebastian won de film de juryprijs voor beste scenario; Roberto Álamo werd voor zijn vertolking bekroond met een Goya, Feroz en José María Award.