compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
MENU

Queen of Hearts

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van Queen of Hearts

Trine Dyrholm (Anne) en Gustav Lindh (Gustav)

Trine Dyrholm (Anne) en Gustav Lindh (Gustav)

Anne lijkt haar leven op orde te hebben. Ze is getrouwd, heeft twee dochters, een goede baan en een mooi huis. Het leven van de familie wordt echter verstoord wanneer Gustav, Peters roekeloze tienerzoon uit een eerder huwelijk, bij hen intrekt...


Delen op facebook
Queen of Hearts
Nederlandse première: 20-6-2019
Denemarken, Zweden, 2019, 127 min,

Bekijk bij:

CinemembermeJane

Queen of Hearts trailer

Trailer van Queen of HeartsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Queen of Heartshttps://i1.ytimg.com/vi/NePVJoRIqbE/hqdefault.jpg2019-05-23
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Queen of Hearts - Bioscopen, Tijden & Tickets

Queen of Hearts in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Queen of Hearts zien? Koop of huur de film hier:


meJane Cinemember


Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Anne lijkt haar leven op orde te hebben. Ze is getrouwd, heeft twee dochters, een goede baan en een mooi huis. Het leven van de familie wordt echter verstoord wanneer Gustav, Peters roekeloze tienerzoon uit een eerder huwelijk, bij hen intrekt. Terwijl Peter het moeilijk heeft met zijn komst, bouwt Anne al snel een band op met Gustav. Hun relatie verandert wanneer ze alles op het spel zet door de jongen de verleiden en ze voor een keuze met onvoorstelbare gevolgen komt te staan.

Productiemaatschappij: Danmarks Radio (DR) (support), Det Danske Filminstitut, Nordisk Film, Nordisk Film- & TV-Fond (support), SVT, Swedish Film Institute (support)