compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

Raw (EN subtitles)

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarg,t

Pitch van Raw (EN subtitles)

Delen op facebook
Raw (EN subtitles)
België, Frankrijk, 2016, 98 min,

Een jonge studente en vegetariër (Garance Marillier) moet op haar opleiding diergeneeskunde een inwijdingsritueel ondergaan waarin ze vlees moet eten. Dit veroorzaakt een enorme drang, en niet alleen naar vlees.

Raw (EN subtitles) trailer en bijzonderheden

Deze film won de FIPRESCI prijs op The Directors Fortknight tijdens het filmfestival van Cannes. Ook op veel andere festivals viel de film in de prijzen.

Trailer van Raw (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Raw (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/imWKqFHyVlQ/hqdefault.jpg2021-08-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dit is het speelfilmdebuut van zowel hoofdrolspeler Garance Marillier als regisseur Julia Ducournau.

Raw (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Raw (EN subtitles) in de bioscoop

Wil je Raw (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:



Een jonge studente en vegetariër moet op haar nieuwe school een inwijdingsritueel ondergaan waarin ze vlees moet eten. Dit veroorzaakt een enorme drang, en niet alleen naar vlees.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Regisseur Julia Ducournau maakt een origineel debuut met Raw waarin familierelaties, het studentenleven, seksuele uitspattingen en een afwijkend eetpatroon aan bod komen.

Justine, een briljante student, treedt in de voetsporen van haar ouders en oudere zus Alexia wanneer ze begint aan de opleiding tot dierenarts. Haar zus is al een jaar aan het studeren en heeft haar plek veroverd. Justine moet als eerstejaars nog worden ingewijd in het studentenleven. Als de van huis uit overtuigde vegetariër tijdens een ontgroeningsritueel gedwongen wordt vlees te eten, begint ze een ontoombare trek te krijgen in rauw vlees. Haar nieuwe eetpatroon zorgt niet alleen voor een verandering van haar dagelijkse menu, maar is ook van invloed op de relatie met haar zus. Regisseur Julia Ducournau maakt een origineel debuut met Raw waarin familierelaties, het studentenleven, seksuele uitspattingen en een afwijkend eetpatroon aan bod komen. RAW won prijzen op festivals in Londen en Cannes en zorgde voor heftige reacties tijdens de eerste vertoningen.

Productiemaatschappij: Canal+, Casa Kafka Pictures Movie Tax Shelter Empowered by, Centre National de la Cinématographie (CNC), Ciné+, Frakas Productions, La Wallonie, Le Tax Shelter du Gouvernement Fédéral de Belgique, Petit Film, Rouge International, Wild Bunch

Cast & Regisseur