compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

Replicas

**1/200
Waardering: 2.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Replicas

Keanu Reeves (Will Foster)

Keanu Reeves (Will Foster)

Delen op facebook
Replicas
Nederlandse première: 3-1-2019
China, Puerto Rico, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2018, 108 min,

Een wetenschapper die met klonen experimenteert probeert zijn verongelukte gezin te repliceren, maar overtreed daarmee allerlei wetten.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIX

Replicas trailer en bijzonderheden

Het verhaal is geschreven door Chad St. John, zich baserend op een verhaal van Stephen Hamel voor Company Films, een bedrijf van Hamel en Keanu Reeves.

Trailer van ReplicasBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Replicashttps://i1.ytimg.com/vi/9yyaH3C57a0/hqdefault.jpg2018-08-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Deze film is de derde speelfilm die Jeffrey Nachmanoff regisseert.
Acteur Keanu Reeves heeft in meerdere science-fiction-films gespeeld zoals de flauwe Bill & Ted's Excellent Adventure (1989), de obscure "Freaked" (1993), de klassieker en gedateerde Johnny Mnemonic (1995) en de cult-klassiekers The Matrix (1999), The Matrix Revolutions (2003) en The Matrix Reloaded (2003).

Replicas - Bioscopen, Tijden & Tickets

Replicas in de bioscoop

Synopsis distributeur

Neurowetenschapper William experimenteert met het klonen van mensen. Wanneer zijn vrouw Mona en hun drie kinderen omkomen bij een gruwelijk auto-ongeluk twijfelt hij geen moment: met hulp van collega-wetenschapper én beste vriend Ed brengt William zijn geliefden weer tot leven. Mona en de kinderen zijn echter niet op de hoogte van het ongeluk en hun ‘tweede leven’. Wanneer zijn experiment door de autoriteiten niet onopgemerkt blijft gaat William steeds verder om zijn gezin bij zich te houden.

Productiemaatschappij: Company Films, Di Bonaventura Pictures, Fundamental Films, Lotus Entertainment (I), Ocean Park Entertainment, Remstar Studios, Riverstone Pictures

Cast & Regisseur