compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

Retrospekt

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Retrospekt

Circé Lethem (Mette) en Teun Luijkx (Klaas)

Circé Lethem (Mette) en Teun Luijkx (Klaas)

Delen op facebook
Retrospekt
Nederlandse première: 21-2-2019
België, Nederland, 2018, 101 min,

Retrospekt is de intense nieuwe film van Esther Rots (Kan door huid heen) en draait om de jonge moeder Mette. Haar leven raakt in een stroomversnelling als ze haar vriendin Miller, die kampt met huiselijk geweld, tegen beter weten in thuis opvangt. Verkleurd door versplinterde herinneringen zien we hoe deze beslissing haar leven verandert in een koortsdroom.

Bekijk bij:

Cinemember

Retrospekt trailer en bijzonderheden

Esther Rots heeft met haar debuut speelfilm Kan door huid heen het gouden kalf gewonnen nadat deze in première ging op het filmfestival in Rotterdam.

Trailer van RetrospektBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Retrospekthttps://i1.ytimg.com/vi/c7jgOttoMkk/hqdefault.jpg2019-01-22
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Esther Rots heeft in het verleden veel korte films gemaakt tot haar debuut in 2009.
De Belgische actrice Circé Lethem speelde onder andere in de Nederlandse film Rundskop (2006).

Retrospekt - Bioscopen, Tijden & Tickets

Retrospekt in de bioscoop

Wil je Retrospekt zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

Retrospekt is de intense nieuwe film van Esther Rots en draait om de jonge moeder Mette. Haar leven raakt in een stroomversnelling als ze haar vriendin Miller, die kampt met huiselijk geweld, tegen beter weten in thuis opvangt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Retrospekt vertelt op fragmentarische wijze het sprookje van Mette, wiens leven in een stroomversnelling raakt wanneer ze tegen beter weten in Miller, een slachtoffer van huiselijk geweld, in haar huis opvangt.

Retrospekt is de intense nieuwe film van Esther Rots (Kan door huid heen) en draait om de jonge moeder Mette. Haar leven raakt in een stroomversnelling als ze haar vriendin Miller, die kampt met huiselijk geweld, tegen beter weten in thuis opvangt. Verkleurd door versplinterde herinneringen zien we hoe deze beslissing haar leven verandert in een koortsdroom. Opnieuw verzorgde Dan Geesin de opvallende muziek voor de zintuiglijke film, die tijdens het Toronto Internationaal Film Festival in wereldpremière ging en geselecteerd werd voor de Berlinale.

Productiemaatschappij: Column Film, Rots Filmwerk, Serendipity Films

Cast & Regisseur