compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Revenge

Revenge

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

actie, horror, thriller

Pitch van Revenge
Revenge filmstill
Revenge filmstill
Delen op facebook
Revenge
Nederlandse première: 23-8-2018
Frankrijk, 108 min,
Drie rijke vrienden houden hun jaarlijkse jachtweekendje en één neemt zijn knappe maîtresse mee. Wanneer de andere twee worden afgewezen, wordt zij verkracht en voor dood in de woestijn achtergelaten. Zij zint op wraak na deze vernederingen.
trailer en bijzonderheden over Revenge
De film bevat zoveel bloed dat de prop-team regelmatig een te kort had aan nep-bloed, aldus de regisseuse Coralie Fargeat.
Aanloop van Revenge
Regisseur Coralie Fargeat debuteert met deze lange speelfilm. Voormalig fotomodel Matilda Lutz speelde eerder in Rings (2017) en L'estate addosso (2016).
BioscoopAgenda van Revenge

Revenge in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Revenge zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Drie rijke vrienden houden hun jaarlijkse jachtweekendje en één neemt zijn knappe maîtresse mee. Zij wordt door hun verkracht en voor dood in de woestijn achtergelaten. Zij zint op wraak.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Een les voor drie rijke, getrouwde en gewelddadige mannen; neem nooit je minnares mee op je jaarlijkse weekendje weg met de mannen.

Drie rijke, getrouwde vrienden gaan elk jaar traditiegetrouw op een mannentrip naar de Grand Canyon. Deze keer heeft Richard zijn jonge minnares Jen meegenomen, wie al snel de interesse opwekt van de andere twee mannen. Als object van verlangen en volledig geïsoleerd van de buitenwereld loopt het voor Jen al snel uit de hand. Wanneer ze misbruikt wordt en door de mannen voor dood wordt achtergelaten in de woestijn, kan ze nog alleen nog maar denken aan wraak.
Revenge draaide op Imagine en werd door het filmfestival omschreven als ‘vrouwelijke wraak dat sinds Kill Bill niet meer zo vermakelijk en bevredigend is geweest’.