compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 23-6 t/m 29-6
Film van de week!
MENU

Revenge

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Revenge

Revenge filmstill

Revenge filmstill

Delen op facebook
Revenge
Nederlandse première: 23-8-2018
Frankrijk, 108 min,

Drie rijke vrienden houden hun jaarlijkse jachtweekendje en één neemt zijn knappe maîtresse mee. Wanneer de andere twee worden afgewezen, wordt zij verkracht en voor dood in de woestijn achtergelaten. Zij zint op wraak na deze vernederingen.

Bekijk bij:

Amazon Prime Video

Revenge trailer en bijzonderheden

De film bevat zoveel bloed dat de prop-team regelmatig een te kort had aan nep-bloed, aldus de regisseuse Coralie Fargeat.

Trailer van RevengeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Revengehttps://i1.ytimg.com/vi/fe_j808p97A/hqdefault.jpg2018-06-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Coralie Fargeat debuteert met deze lange speelfilm. Voormalig fotomodel Matilda Lutz speelde eerder in Rings (2017) en L'estate addosso (2016).

Revenge - Bioscopen, Tijden & Tickets

Revenge in de bioscoop

Wil je Revenge zien? Koop of huur de film hier:


Amazon Prime Video

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Drie rijke vrienden houden hun jaarlijkse jachtweekendje en één neemt zijn knappe maîtresse mee. Zij wordt door hun verkracht en voor dood in de woestijn achtergelaten. Zij zint op wraak.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een les voor drie rijke, getrouwde en gewelddadige mannen; neem nooit je minnares mee op je jaarlijkse weekendje weg met de mannen.

Drie rijke, getrouwde vrienden gaan elk jaar traditiegetrouw op een mannentrip naar de Grand Canyon. Deze keer heeft Richard zijn jonge minnares Jen meegenomen, wie al snel de interesse opwekt van de andere twee mannen. Als object van verlangen en volledig geïsoleerd van de buitenwereld loopt het voor Jen al snel uit de hand. Wanneer ze misbruikt wordt en door de mannen voor dood wordt achtergelaten in de woestijn, kan ze nog alleen nog maar denken aan wraak.
Revenge draaide op Imagine en werd door het filmfestival omschreven als ‘vrouwelijke wraak dat sinds Kill Bill niet meer zo vermakelijk en bevredigend is geweest’.

Productiemaatschappij: Canal+ (participation), Charades (co-production), Ciné+ (participation), Cinémage 12 (in association with), Investisseurs Tax Shelter (support), Le Tax Shelter du Gouvernement Fédéral de Belgique, Logical Pictures (co-production), M.E.S. Productions, Monkey Pack Films (co-production), Nexus Factory (co-production), uFund (in association with), Umedia (co-production)

Huidige prijsvraag

Cast & Regisseur