compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

(R)Evolutie

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van (R)Evolutie

(R)Evolutie filmstill

(R)Evolutie filmstill

Delen op facebook
(R)Evolutie
Nederlandse première: 18-11-2021
Nederland, 2021, 84 min,

In (R)Evolutie is grote delen van Nederland onder water en een arts levert op bestellingen kinderen met de beste genen. De robot met veel kunstmatige intelligentie zorgt dat elke beslissing een goede is en ze blijft maar bij leren.

(R)Evolutie trailer en bijzonderheden

Dystopische komedie van Toneelgroep Maastricht.

Trailer van (R)EvolutieBekijk de trailer en de beste filmstills van de film (R)Evolutiehttps://i1.ytimg.com/vi/4EVPXkWr2Fo/hqdefault.jpg2021-09-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

(R)Evolutie - Bioscopen, Tijden & Tickets

(R)Evolutie in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je (R)Evolutie zien? Koop of huur de film hier:Nederland, 2040. Dokter Frank levert kinderen met de beste genen en kwaliteiten van hun ouders, en Alecto, een zelflerende robot helpt bij elke beslissing.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Dystopische komedie van Toneelgroep Maastricht over de nabije toekomst waarin kunstmatige intelligentie vanzelfsprekend is en toeval niet meer bestaat.

We schrijven het jaar 2040. Grote delen van Nederland zijn overstroomd en miljoenen mensen hebben hun heil gezocht in Limburg; het laatste toevluchtsoord waar iedereen hoopt op een nieuw leven zoals zij dat kenden. Maar in dit toevluchtsoord wordt niets aan het toeval overgelaten. Dokter Frank (Bruno Vanden Broecke), de genendokter, helpt je aan het ideale kind met de beste genen en hersenen. En Alecto (Angela Schijf), een alles controlerende, zelflerende kunstmatige intelligentie, is altijd behulpzaam bij alle beslissingen. Van de lunch tot de liefde, het is het beste om je zaken aan Alecto over te laten. Deze nieuwe wereld biedt de perfecte relatie met een partner die precies is zoals we van hem of haar dromen, en zelfs de seks is beter in virtuele kamers. Maar hoe vind je je eigen weg wanneer alles is gebaseerd op data, toeval niet meer bestaat en de rol van de mens steeds minder belangrijk lijkt te worden? (R)Evolutie is een dystopische komedie uit de koker van Toneelgroep Maastricht, geregisseerd door artistiek leider Servé Hermans. Eddy Terstall heeft de gelijknamige tekst van de Duitse schrijvers Yael Ronen en Dimitrij Schaad bewerkt. Zij lieten zich inspireren door de drie bestsellers van futuroloog Yuval Noah Harari: Sapiens, Homo Deus en 21 lessen voor de 21e eeuw.

Productiemaatschappij: NTR, Pupkin Film, Toneelgroep Maastricht