compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 22-9 t/m 28-9
Film van de week!
MENU

Rey

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarAngst

Pitch van Rey

Rey filmstill

Rey filmstill

Delen op facebook
Rey
Nederlandse première: 23-8-2018
Chili, Frankrijk, 91 min,

1860. Een Franse advocaat raakt steeds meer gefascineerd van de mogelijkheid om koning te worden van Patagonië. Hij sticht zijn koninkrijk met de hulp van de plaatselijke Mapuche-stam, waarna hij steeds meer in de ban van de waanzin komt.

Rey trailer en bijzonderheden

Winnaar van de Special Jury Award for Artistic Achievement in de Tiger Competition van het International Film Festival Rotterdam.

Trailer van ReyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Reyhttps://i1.ytimg.com/vi/HM_fGZ5uS2A/hqdefault.jpg2018-08-22
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Niles Atallah regisseerde eerder Lucia (2010), welke genomineerd was voor de Grand Prix tijdens de Bratislava International Film Festival.

Rey - Bioscopen, Tijden & Tickets

Rey in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Rey zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


1860. Een Franse advocaat raakt steeds meer gefascineerd van de mogelijkheid om koning te worden van Patagonië. Eenmaal in Zuid-Amerika sluimert het waanzin steeds meer toe.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Winnaar van de Special Jury Award for Artistic Achievement in de Tiger Competition van het International Film Festival Rotterdam.

In 1860 droomt de Franse advocaat en avonturier Orélie-Antoine de Tounens ervan de koning van Patagonië te worden. Hij vindt een afgelegen plek in het zuiden van Chili en sticht zijn koninkrijk met de hulp van de plaatselijke Mapuche-stam, waarna hij steeds meer in de ban van de waanzin komt.

Productiemaatschappij: Circe Films, Diluvio, EYE Filmmuseum, Mômerade, unafilm

Cast & Regisseur

Rodrigo Lisboa

Orélie-Antoine de Tounens
Claudio Riveros

Juan Bautista Rosales
Niles Atallah

Regisseur
Rey poster