compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Films > Rey

Rey

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarAngst

biografie, drama, filmhuis

Pitch van Rey
Rey filmstill
Rey filmstill
Delen op facebook
Rey
Nederlandse première: 23-8-2018
Chili, Frankrijk, 91 min,
1860. Een Franse advocaat raakt steeds meer gefascineerd van de mogelijkheid om koning te worden van Patagonië. Hij sticht zijn koninkrijk met de hulp van de plaatselijke Mapuche-stam, waarna hij steeds meer in de ban van de waanzin komt.
trailer en bijzonderheden over Rey
Winnaar van de Special Jury Award for Artistic Achievement in de Tiger Competition van het International Film Festival Rotterdam.
Aanloop van Rey
Regisseur Niles Atallah regisseerde eerder Lucia (2010), welke genomineerd was voor de Grand Prix tijdens de Bratislava International Film Festival.
BioscoopAgenda van Rey

Rey in de bioscoop

Wil je Rey zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


1860. Een Franse advocaat raakt steeds meer gefascineerd van de mogelijkheid om koning te worden van Patagonië. Eenmaal in Zuid-Amerika sluimert het waanzin steeds meer toe.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Winnaar van de Special Jury Award for Artistic Achievement in de Tiger Competition van het International Film Festival Rotterdam.

In 1860 droomt de Franse advocaat en avonturier Orélie-Antoine de Tounens ervan de koning van Patagonië te worden. Hij vindt een afgelegen plek in het zuiden van Chili en sticht zijn koninkrijk met de hulp van de plaatselijke Mapuche-stam, waarna hij steeds meer in de ban van de waanzin komt.