compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

Rikkie De Ooievaar 2

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Rikkie De Ooievaar 2

Rikkie De Ooievaar 2 filmstill

Rikkie De Ooievaar 2 filmstill

Delen op facebook
Rikkie De Ooievaar 2
Nederlandse première: 2-8-2023
Duitsland, 2023, 85 min,

In Rikkie De Ooievaar 2 groeit de dappere mus Rikkie op bij ooievaars. Rikkie ontdekt dat zijn ooievaarsbroerMax de grote vlucht terug uit Afrika mag leiden, vertrekt Rikkie boos om een eigen reis te leiden. Samen met zijn vriendjes moet hij gevangen genomen mussen zien te bevrijden.

Rikkie De Ooievaar 2 trailer

Trailer van Rikkie De Ooievaar 2Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Rikkie De Ooievaar 2https://i1.ytimg.com/vi/SS0Mo8s-eEQ/hqdefault.jpg2023-07-02
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Rikkie De Ooievaar 2 - Bioscopen, Tijden & Tickets

Rikkie De Ooievaar 2 in de bioscoop

Wil je Rikkie De Ooievaar 2 zien? Koop of huur de film hier:Rikkie is een dappere mus die opgroeide bij de ooievaars en beleeft weer nieuwe avonturen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Rikkie – de dappere mus die opgroeide bij de ooievaars – is terug en klaar voor nieuwe avonturen! Met de stemmen van o.a. Patrick Martens, Barbara Sloesen, Jip Bartels en Willie Wartaal.

Na de overwintering in het warme Afrika maken de ooievaars zich klaar om naar huis te vliegen. Als Rikkie hoort dat niet hij, maar zijn ooievaarsbroer Max de grote vlucht mag leiden, is hij heel erg teleurgesteld. Hij kan toch het beste vliegen? Is hij dan toch geen echte ooievaar? Teleurgesteld besluit Rikkie zijn eigen reis te maken, op zoek te gaan naar andere mussen. Samen met zijn vrienden - het dwerguiltje Olga en Kiki de extravagante parkiet – vliegt hij pardoes een nieuw avontuur in wanneer ze mussenleidster Samia ontmoeten. Haar kudde is gevangen genomen door een hebzuchtige pauw en om ze te bevrijden moet een groot juweel gevonden voor. Daarvoor zijn teamwork, vertrouwen en een fijn staaltje ooievaarskunsten nodig.

Productiemaatschappij: Den Siste Skilling, Knudsen Pictures, Magellan Films (co-production), Walking The Dog

Cast & Regisseur

Nieuws over Rikkie De Ooievaar 2