compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 24-11 t/m 30-11
Film van de week!
MENU

Robocar Poli (NL)

Voor alle leeftijden

Pitch van Robocar Poli (NL)

Robocar Poli (NL) filmstill

Robocar Poli (NL) filmstill

Delen op facebook
Robocar Poli (NL)
Nederlandse première: 27-10-2019
70 min,

Het Robocar team staat altijd klaar om de inwoners van Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Ook maakt Robocar Poli een heleboel nieuwe vrienden. Poli en zijn team laten zien hoe belangrijk verkeersveiligheid, brandveiligheid en de veiligheid in het dagelijks leven is.

Bekijk bij:

meJanevideoland

Robocar Poli (NL) trailer

Trailer van Robocar Poli (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Robocar Poli (NL)https://i1.ytimg.com/vi/dwEbKXKYzLs/hqdefault.jpg2019-10-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Cystine Carreon, die een van de stemmen inspreekt, kan je al kennen van eerdere films waarin ze een rol had waaronder Voor Elkaar Gemaakt (2017) en Gooische Vrouwen (2005-2009). Ook Frans Limburg spreekt een van de stemmen in en is hier zeker niet nieuw bij. Zo heeft hij al eerder stemmen ingesproken voor The Polar Express (2004) en Madagascar (2005)

Robocar Poli (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Robocar Poli (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Steeds paraat, kijk daar gaat Robocar Poli! In zijn eigen bioscoopfilm Robocar Poli – Op avontuur in de stad zie je de nieuwste avonturen van Poli en zijn vrienden.

Steeds paraat, kijk daar gaat Robocar Poli! In zijn eigen bioscoopfilm “Robocar Poli – Op avontuur in de stad” zie je de nieuwste avonturen van Poli en zijn vrienden. Het Robocar team staat altijd klaar om de inwoners van Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Zie hoe zijn team een echte bosbrand te lijf gaat, hoe Heli probeert een storm te trotseren om zijn reddingsteam te helpen en hoe ze een jachtauto ontmaskeren! Ook maakt Robocar Poli een heleboel nieuwe vrienden. Zoals Trino de trein die het allemaal wel een beetje spannend maakt. Terwijl Spookie per ongeluk vast komt te zitten op het spoor, komt Trino de stad al binnenrijden…. Hoe gaat dit aflopen? Het Robocar Poli team schiet te hulp! Robocar Poli is niet alleen een populaire kinderserie, Poli en zijn team laat je kind ook zien hoe belangrijk verkeersveiligheid, brandveiligheid en de veiligheid in het dagelijkse leven is. Educatief en leuk!